To Big In Small επιστρέφει στο «Mosaiko»

Το μικρό bar της Γλυφάδας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει DJs με φήμη δυσανάλογη του μεγέθους του μέσα από τέσσερα free events.

To Big In Small επιστρέφει στο «Mosaiko»

Το μικρό bar της Γλυφάδας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει DJs με φήμη δυσανάλογη του μεγέθους του μέσα από τέσσερα free events.

To Big In Small επιστρέφει στο «Mosaiko» - εικόνα 1
Joey Negro

Ονόματα που θα περίμενες να ακούσεις σε μεγαλύτερους χώρους, είναι με μία φράση το Big In Small, το project του bar «Mosaiko», το οποίο προσκαλεί στην κονσόλα του φημισμένους DJs και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε events με ελεύθερη είσοδο. Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί ονόματα όπως οι Kid Loco (2012), Timo Maas (2013), Kate Simko, Camea, Rampue (2014), ενώ το κυρίως πιάτο του φετινού Big In Small σερβίρεται στις 26 - 28 Ιουνίου.

Στις 26 Ιουνίου θα εμφανιστεί ο Βρετανός βετεράνος της disco Joey Negro (aka Akabu, Doug Willis, The Sunburst Band, Jakatta, Raven Maize, Sessomatto, και Z Factor) με warm up από το αθηναϊκό DJ trio Eggs&Bacon (Panos Lilis, Niadoka, Kissing Strangers). Το Σάββατο 27 Ιουνίου ο ταχέως ανερχόμενος Λονδρέζος παραγωγός της μελωδικής electronica Kaasi, θα αναλάβει τη βραδιά με λίγη βοήθεια από τον δικό μας Pene (Professional Crap Dancers). Για την Κυριακή 28/6 το line up είναι local, καθώς την μουσική αναλαμβάνει ο resident DJ του party Yes It Does!! Sure It Does!! Bad Spencer μαζί με την Marsha σε ένα party που θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα.

Το τελευταίο μέρος του Big In Small γράφεται στις 3 Ιουλίου, όταν, σε σύμπνοια με τον indie χαρακτήρα του «Μosaiko», τα decks θα αναλάβει ο μπασίστας των Editors Russell Leech παρέα με τον Δημήτρη Χαρίση. Και δεν αποκλείεται τότε, να ακούσουμε πρώτοι και μερικά αποσπάσματα από τον νέο δίσκο των Editors ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.