Στο Emergent event στο «Ρομάντσο»

Η τελευταία Παρασκευή στην οδό Αναξαγόρα δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς και όπως θα της άξιζε…

Στο Emergent event στο «Ρομάντσο»

Η τελευταία Παρασκευή στην οδό Αναξαγόρα δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς και όπως θα της άξιζε…

Στο Emergent event στο «Ρομάντσο» - εικόνα 1
Rrose σε live action

Ήταν περίπου τρεις και μισή όταν, τελείως απροσδόκητα, ο Objekt ξεκίνησε το set του στο υπόγειο του «Ρομάντσο» με ένα ρεμίξ του «3 A.M. Εternal» στην προσπάθειά του να βρει τον κατάλληλο «παγοθραύστη» που θα κινητοποιούσε το κοινό σε κάποιου είδους χορευτική συμμετοχή. Λίγο αργότερα, χωρίς να το έχει καταφέρει, δοκίμασε και το «Unfinished Sympathy» ανατρέποντας τα προγνωστικά ενός προωθημένου dance set, στο πρότυπο των κορυφαίων του πρώτων κυκλοφοριών, όσο και του πρόσφατου άλμπουμ του για την PAN. Δεν ήταν όμως το συγκρατημένο και «εκτός πλαισίου» παίξιμο του Οbjekt εκείνο που με έκανε να αποχωρίσω πριν τη μέση του σετ του, όσο η ίδια η νωθρή διάθεση της βραδιάς, στην οποία ούτε η χαμηλή προσέλευση του κοινού αλλά ούτε και η ενεργή συμμετοχή του συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα… Έτσι, ύστερα από το DJ set του Bill Kouligas (o οποίος στην αρχή της βραδιάς, κάνοντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον cross genre selection από την ambient σε πιο ρυθμικές επιλογές, έπαιξε μπροστά σε ελάχιστα άτομα), και από το live performance του Rrose (o οποίος έπαιξε το δικό του ακατέργαστο techno στο laptop εισπράττοντας ένα χλιαρό χειροκρότημα), δηλαδή τρεις ώρες μετά την εκκίνηση της βραδιάς, δεν είχε δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερη χημεία ανάμεσα στο κοινό και στους καλλιτέχνες. Και είναι κρίμα, γιατί τo line up της προηγούμενης Παρασκευής στο «Ρομάντσο» ήταν σπουδαίο, όπως και τα περισσότερα events της Emergent. Έλειπε όμως εκείνο το αμφίδρομο, ενεργειακό…κάτι που θα έκανε τη συγκεκριμένη βραδιά αξιομνημόνευτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/07/2024

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.