«Τerraza» σε νέο σποτ την Παρασκευή

Η ομάδα Playground εγκαινιάζει την χορευτική της οpen air κατάσταση στην ταράτσα του bar «Γκαζιέρα» (aka «Γκαζάκι»).

«Τerraza» σε νέο σποτ την Παρασκευή

Η ομάδα Playground εγκαινιάζει την χορευτική της οpen air κατάσταση στην ταράτσα του bar «Γκαζιέρα» (aka «Γκαζάκι»).

«Τerraza» σε νέο σποτ την Παρασκευή - εικόνα 1
Φωτό από περσινό party στο Terraza

Από νέο χώρο θα μεταδίδει χορευτικά vibes φέτος το καλοκαίρι το «Terraza», καθώς από αυτή την Παρασκευή (24/4) θα λειτουργήσει στην ταράτσα του bar «Γκαζάκι», το οποίο, παρεμπιπτόντως, ονομάζεται πλέον «Γκαζιέρα». Στο νέο «Terraza» θα υπάρχει το ιδανικό για τις περιστάσεις ηχοσύστημα Funktion One καθώς και όλα τα trademark cocktails που δοκιμάσαμε και στις προηγούμενες σεζόν του club. Μια δυνατή πρόγευση του τι πρόκειται να ακολουθήσει μπορείτε να πάρετε και στο opening party του Terraza στο οποίο παρελάσει το who is who της αθηναϊκής dance σκηνής. Ο λόγος για τους Αδριανό Παπαδέα, Gus & Bonso, JoJo, Duke, Γιώργο Σεράγο, Ison, Mattik, ClubKid, John Tsamis, Romylos, Always Late, Mar.P, ZooRoo, Dio.Jr, Alex Dimou, Jonn, V.Rox, Viton, NSI, Chris Child & Frankie LLuc, Panos Pissitelis, Thanos Makris & Tasos Fillipou και πολλούς ακόμα οι οποίοι θα εναλλάσσονται στα decks μέχρι το πρωί. Από τις περιπτώσεις στις οποίες τα γυαλιά ηλίου επιβάλλονται, όπως άλλωστε και σε κάθε ξημέρωμα στο «Terraza».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.