Nous Showcase στο «Ρομάντσο»

To label Nous προσκαλεί στην Αθήνα την Karen Gwyer και τον Call Super το Σάββατο 25/4.

Nous Showcase στο «Ρομάντσο»

To label Nous προσκαλεί στην Αθήνα την Karen Gwyer και τον Call Super το Σάββατο 25/4.

Nous Showcase στο «Ρομάντσο» - εικόνα 1
H Karen Gwyer σε πρόσφατο boiler room

Εκλεκτό line up με δύο καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής οι οποίοι έχουν προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ δημιουργικό πεδίο ανάμεσα στην dance και τον πειραματικό ήχο, έχει στήσει το αθηναϊκό label Nous για το Σάββατο 25/4 στο υπόγειο stage του «Ρομάντσο». Ο λόγος για την Αμερικανίδα Karen Gwyer η οποία, έχοντας στο ενεργητικό της κυκλοφορίες για τα labels Νο Pain In Pop και Opal Tapes, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα για μια live εμφάνιση με αφορμή την συμμετοχή της ως remixer στο πιο πρόσφατο release της Nous Records. Τον υβριδικό ήχο της ο οποίος συνδυάζει deep techno, krautrock και techno-pop noir θα διαδεχτεί ο πολύπλευρος Βρετανός DJ και παραγωγός Call Super o οποίος έχει κυκλοφορήσει επίσης δουλειά του για την Nous, καθώς και για τα labels Trilogy Tapes και Houndstooth παρουσιάζοντας μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σύγχρονες εκδοχές του underground χορευτικού ήχου. Τους δύο καλεσμένους θα πλαισιώσουν με back to back set οι Breakin Moves και Black Athena εκπροσωπώντας την αισθητική του label Nous, παίζοντας δηλαδή ευρωπαϊκό underground house και techno ήχο, με καταβολές από τις μητροπόλεις του Chicago και Detroit αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/07/2024

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.