O Terence Fixmer στο «Apartment»

Ο Γάλλος βετεράνος της techno επιστρέφει στην Αθήνα στις 17/4, με αφορμή την περιοδεία για την προώθηση του νέου του άλμπουμ στην CLR.

O Terence Fixmer στο «Apartment»

Ο Γάλλος βετεράνος της techno επιστρέφει στην Αθήνα στις 17/4, με αφορμή την περιοδεία για την προώθηση του νέου του άλμπουμ στην CLR.

O Terence Fixmer στο «Apartment» - εικόνα 1

Σταθερή αξία στον χώρο της ευρωπαϊκής techno σκηνής, ο Γάλλος Terence Fixmer κυκλοφορεί δίσκους εδώ και 16 χρόνια και σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους τους, οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι live και όχι DJ sets. Από μία άποψη, ο Terence Fixmer ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που «προέβλεψαν» μέσα από το έργο τους το industrial techno κίνημα. Ξεκινώντας από τις μέρες τις κυριαρχίας της International Deejay Gigolo υιοθέτησε ένα έντονο EBM/ electro ύφος στον ήχο του ενώ στην συνέχεια μετακινήθηκε σε πιο straight up technο ήχους σαν κι αυτούς που ακούμε στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «Depth Charged», την πρώτη του full length δουλειά για λογαριασμό του label CLR. Αυτό το άλμπουμ έρχεται να παρουσιάσει ζωντανά την Παρασκευή 17/4, στο club «The Apartment», καλεσμένος της πλατφόρμας Vault 88. Mαζί του θα εμφανιστούν oι ιδιοκτήτες της Modular Expansion, George Apergis και Alex Retsis, παρουσιάζοντας το project EMEX live, ένα νέο international techno act, βασισμένο στον αναλογικό ήχο. Ακόμα εμφανίζονται, o Cirkle με διαρκή παρουσία στα decks της Αθήνας και όχι μόνο και ο ιδρυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Beatnik, που δραστηριοποιείται στην προώθηση της δουλειάς ανερχόμενων καλλιτεχνών, Sepho.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.