O «Jug Norris» έχει στέκι στα Πετράλωνα

Με φόντο το απέναντι αλσάκι, η νέα άφιξη της οδού Δημοφώντος είναι ό,τι χρειάζεσαι για να χαλαρώνεις με προσιτές τιμές και γήινες μουσικές.

O «Jug Norris» έχει στέκι στα Πετράλωνα

Με φόντο το απέναντι αλσάκι, η νέα άφιξη της οδού Δημοφώντος είναι ό,τι χρειάζεσαι για να χαλαρώνεις με προσιτές τιμές και γήινες μουσικές.

O «Jug Norris» έχει στέκι στα Πετράλωνα - εικόνα 1

Το «Jug Norris» είναι το μικρό και φιλικό café και bar το οποίο άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες στην οδό Δημοφώντος, αγναντεύοντας το άλσος των Άνω Πετραλώνων από την τζαμαρία η οποία καταλαμβάνει ολόκληρη την πρόσοψή του. Με το ξύλο να κυριαρχεί στα σκαμπό και στη μπάρα, το «Jug Norris» ακολουθεί το πνεύμα των υπόλοιπων στεκιών της περιοχής, το οποίο αντιτίθεται στην επιτήδευση και προσφέρεται για χαλαρωτικές κουβέντες με τους φίλους τις καθημερινές και πιο έντονες ίσως βραδιές τα Παρασκευοσάββατα, οπότε και φιλοξενείται και DJ. Σε κάθε περίπτωση η μουσική που θα ακούσεις έχει γήινα jazzy, soulful και swing συστατικά. Στα πολύ σημαντικά στοιχεία του, οι χαμηλές τιμές με το απλό ποτό να κοστίζει € 5, και τα κοκτέιλ € 6,5. Πέρα όμως από την προφανή σύνδεση με τον παντοδύναμο ηθοποιό Τσακ Νόρις, το «Jug Νοrris» ετοιμάζεται να υλοποιήσει το concept του ονόματός του με τα κανατάκια στα οποία πρόκειται να σερβίρει ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων του καταλόγου του, πράγμα που ήδη συμβαίνει με το ρακόμελο και το οινόμελο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.