O Radio Slave την Παρασκευή στο «six d.o.g.s.»

Ο πολυπράγμων παραγωγός της χορευτικής μουσικής Matt Edwards επιστρέφει στην Αθήνα στις 6/2 για ένα DJ set στο πλαίσιο του RBMA.

O Radio Slave την Παρασκευή στο «six d.o.g.s.»

Ο πολυπράγμων παραγωγός της χορευτικής μουσικής Matt Edwards επιστρέφει στην Αθήνα στις 6/2 για ένα DJ set στο πλαίσιο του RBMA.

O Radio Slave την Παρασκευή στο «six d.o.g.s.» - εικόνα 1

O Matt Edwards είναι μια ασταμάτητη μηχανή παραγωγής μουσικής. Μέσα σε 10 χρόνια η δισκογραφία του ως Radio Slave (το καλλιτεχνικό moniker με τον οποίο απευθύνεται στον χώρο της house και techno) αριθμεί περισσότερες από 50 κυκλοφορίες σε σεβαστά labels του είδους αλλά και στη δική του δισκογραφική εταιρεία Rekids η οποία αποτελεί ένα κεφάλαιο της dance μουσικής από μόνη της. Εκτός όμως από τους Radio Slave, o Edwards διατηρεί κι ένα διαφορετικό moniker για κάθε πτυχή της πολύπλευρης μουσικής του προσωπικότητας. Quiet Village, Sea Devils, REKID και The Machine είναι κάποια από αυτά. Τα remix του για καλλιτέχνες όπως οι Armand Van Helden, Slam, UNKLE, DJ Hell, Josh Wink, DJ Sneak κ.α. θεωρούνται πλέον κλασικά. Ως DJ είναι εξίσου επιτυχημένος και ξεχωριστός και αυτό το διάστημα έχει έχει residencies σε clubs όπως τα «Panorama Bar» στο Βερολίνο και «Rex Club» στο Παρίσι. Ο Matt Edwards θα είναι στην Αθήνα την Παρασκευή 6/2 για ένα DJ set στο gig space του «six d.o.g.s.» ενώ μαζί του στα decks θα είναι και ο Μr. Statik.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.