4 μασκέ για τους Trashformers

Ξεκινώντας από το Σάββατο 31/1, η δραστήρια trash ομάδα ετοιμάζει μια σειρά από εβδομαδιαία θεματικά events στο «Κοο-Κοο».

4 μασκέ για τους Trashformers

Ξεκινώντας από το Σάββατο 31/1, η δραστήρια trash ομάδα ετοιμάζει μια σειρά από εβδομαδιαία θεματικά events στο «Κοο-Κοο».

4 μασκέ για τους Trashformers - εικόνα 1
photo: Trashformers

Όχι πως περίμεναν τις Απόκριες για να τα δώσουν όλα, αλλά, όπως και να το κάνεις, οι Trashformers, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ετοιμάζουν κάτι σπέσιαλ. Για τον φετινό καρνάβαλο διοργανώνουν έναν μαραθώνιο τεσσάρων Σαββατιάτικων parties με διαφορετικό θέμα, ξεκινώντας από τις 31/1 και τελειώνοντας στις 21/2. Για debut party των φετινών Αποκριών (31/1) το σύνθημα είναι Ντύσου στίχος. Δηλαδή σκέψου ένα στίχο από το αγαπημένο σου κομμάτι και ντύσου ανάλογα. Στις 7/2 το θέμα είναι Goodfellas («μια νύχτα για ήρωες και γενικά καλοπαιδάκηδες). Στις 14/2, του αγίου Βαλεντίνου ανήμερα, το dresscode είναι «heaven vs. hell», ενώ, τέλος, στις 21/2 ό,τι είναι Πρό Χριστού είναι μέσα (αρχαίοι, Αιγύπτιοι, νεάντερταλ, δεινόσαυροι κτλ)…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.