Η Lulu κρύβεται πίσω από τις «Πόρτες»

Όταν βραδιάζει, ο πίσω χώρος του café restaurant «Πόρτες» του Νέου Ψυχικού μετατρέπεται σε cocktail bar. Και το λένε «Lulu’s Bar»

Η Lulu κρύβεται πίσω από τις «Πόρτες»

Όταν βραδιάζει, ο πίσω χώρος του café restaurant «Πόρτες» του Νέου Ψυχικού μετατρέπεται σε cocktail bar. Και το λένε «Lulu’s Bar»

Η Lulu κρύβεται πίσω από τις «Πόρτες» - εικόνα 1

Αλλαγμένο βρήκε ο νέος χρόνος τον τρόπο λειτουργίας του «Πόρτες», καθώς το πίσω τμήμα του διαχρονικού café restaurant του Ψυχικού λειτουργεί πλέον ως bar, καθημερινά, από τις 7 μ.μ. έως αργά, με δική του, αυτόνομη είσοδο από την οδό Σολωμού. To όνομά του είναι «Lulu’s» και το «φόρεμά» του είναι κομψό και minimal με τα καδραρισμένα διαχρονικά ασπρόμαυρα rock στιγμιότυπα (στα περισσότερα από αυτά εικονίζονται οι Rolling Stones) να χαρίζουν στον χώρο την απαραίτητη ατίθαση πινελιά. Απέριττος και κατατοπιστικός, με ωραίες περιγραφές του περιεχομένου του, ο κατάλογος των cocktails είναι επιμελημένος από τον εξαιρετικό bartender Χρήστο Αξαρλή, ισορροπεί ανάμεσα στα classics αλλά και σε πειραγμένες εκδοχές τους και περιλαμβάνει και τρία ζεστά cocktails προορισμένα να συντροφεύουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Η Lulu κρύβεται πίσω από τις «Πόρτες» - εικόνα 2
Tα cocktails υπογράφει ο Χρήστος Αξαρλής

Η κονσόλα του «Lulus» προτείνει οικεία funk, rock, soul και disco ακούσματα και φιλοξενεί αγαπημένους DJs της πόλης όπως ο Γιάννης Ντατσόπουλος του θρυλικού «Bora Bora», ο οποίος υπογράφει την συνολική μουσική επιμέλεια. Πέρα όμως από το fun που έρχεται μουσική, το Lulu’s λειτουργεί και ως κατεξοχήν after office προορισμός για fingerfood και early drinks. Τέλος, τα δενδρύλλια και η πτυσσόμενη οροφή αφήνουν υποσχέσεις ότι το «Lulu’s» θα μετασχηματιστεί εν καιρώ σε κανονικότατο summer bar.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.