Το «Kitty Cat» έρχεται στο Σύνταγμα

Μότο του είναι «gigs, fast food & club». Εγκαίνια το Σάββατο 13/10 με party των Amateurboyz και καλεσμένο τον Man Power

Το «Kitty Cat» έρχεται στο Σύνταγμα

Μότο του είναι «gigs, fast food & club». Εγκαίνια το Σάββατο 13/10 με party των Amateurboyz και καλεσμένο τον Man Power

Το «Kitty Cat» έρχεται στο Σύνταγμα - εικόνα 1

Ακόμα μια νέα άφιξη έρχεται να ζωηρέψει τη νυχτερινή ζωή του κέντρου της πόλης από το Σάββατο 13/12, στο ιδανικό timing λίγο πριν τις γιορτές. Το «Kitty Cat», το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στη στοά της οδού Σταδίου7, δηλαδή στον χώρο του πρώην εστιατορίου «Far East», θα έχει σύνθετη λειτουργία, συνδυάζοντας φαγητό, συναυλίες και alternative clubbing μέσα σε ambience απωανατολίτικου μπουντουάρ. Θα ανοίγει καθημερινά από τις 6 μ.μ. με έμφαση στην αμερικάνικη κουζίνα αλλά και με κλασικά διεθνή πιάτα όπως tandoori, tikka masala και chevice σερβιρισμένα στη λογική του εύχρηστου, του απλού και του προσιτού. Στις πιο προχωρημένες ώρες, τα επιλεγμένα live (οι Rattler Proxy εμφανίζονται στις 18/12 και οι Burger Project στις 22/12) και τα DJ sets (την ομάδα των DJs συμπληρώνουν οι Lucas the Third, Bad Spencer, Oh Yeah, Χρήστος Κοντός κ.ά.) θα παίρνουν το πάνω χέρι. Στη βραδιά τoυ opening, το Σάββατο 13/12, οι Amateurboyz κάνουν το επετειακό τους party για τα δέκα χρόνια της παρουσίας τους στην αθηναϊκή σκηνή με καλεσμένο τον μυστηριώδη παραγωγό Man Power (φωτό) ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα από τις φετινές του κυκλοφορίες στα label Hivern και Correspondant. Μαζί του θα είναι ασφαλώς και οι ίδιοι οι Amateurboyz καθώς και ο Roi Talmor από το Τελ Αβίβ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.