Not Now John: ένα bar για τους φίλους του classic rock

Το café bar που μόλις άνοιξε στα σύνορα Εξαρχείων – Κολωνακίου δίνει την απάντηση στην απορία του Roger Waters «Πού είναι το bar;»

Not Now John: ένα bar για τους φίλους του classic rock

Το café bar που μόλις άνοιξε στα σύνορα Εξαρχείων – Κολωνακίου δίνει την απάντηση στην απορία του Roger Waters «Πού είναι το bar;»

Not Now John: ένα bar για τους φίλους του classic rock - εικόνα 1

Στο «The Final Cut» του 1983, τον τελευταίο δίσκο που έγραψαν οι Pink Floyd με τoν Roger Waters στη σύνθεσή τους, υπάρχει το τραγούδι «Νot Now John». Κάπου προς το τέλος του τραγουδιού μάλιστα ο Waters τραγουδάει σε έξι διαφορετικές γλώσσες τον στίχο «Where ‘s The Bar?». Μια από αυτές τις γλώσσες είναι και η ελληνική «Πού είναι το bar;». Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης του νέου café bar που μόλις άνοιξε Ιπποκράτους και Βαλτετσίου γωνία είναι «Floyd-ομανής» από κούνια. Και ήταν μάλλον γραφτό να δώσει στο μαγαζί του το όνομα του τραγουδιού των Floyd.

Not Now John: ένα bar για τους φίλους του classic rock - εικόνα 2

Λουσμένο στο φως της ημέρας το «Not Now John» λειτουργεί από το πρωί με καφέ και σνακ. Μικρό και παρεΐστικο, το βράδι επιδίδεται σε πλήρη classic rock ανάπτυξη με τα διαχρονικά rock anthems να ακούγονται καθαρά από τα ηχεία, ενώ στον τοίχο προβάλλονται ταινίες καθώς και συναυλίες κλασικών ροκ συγκροτημάτων… Ετοιμάζεται μάλιστα να πλαισιώσει τη λειτουργία του με θεατρικές παραστάσεις, stand up comedy, παρουσιάσεις βιβλίων, ενώ ήδη φιλοξενεί, για τις Παρασκευές του Οκτωβρίου live με τον bluesman και κιθαρίστα Σίμο Κοκαβέση. Με ελεύθερη είσοδο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.