Στο «Section X» χορεύεις

Στον χώρο του «X-Battery» στην Λεωφόρο Κηφισού ανοίγει στις 27/9 το «Section X», ένα νέο dance club γύρω από το οποίο συσπειρώνονται δραστήριες και διαφορετικού ύφους ομάδες της πόλης.

Στο «Section X» χορεύεις

To νέο dance club στην Λεωφόρο Κηφισού ανοίγει στις 27/9

Στο «Section X» χορεύεις - εικόνα 1

Στον χώρο του «X-Battery» ανοίγει αυτό το Σάββατο το «Section X», ένα νέο dance club γύρω από το οποίο συσπειρώνονται δραστήριες και διαφορετικού ύφους ομάδες της πόλης. Από εκεί προκύπτει και το πολυσυλλεκτικό του μουσικό ύφος με έμφαση κυρίως στην house και στην techno. Μέσα στους επόμενους μήνες θα υποδεχτούμε εκεί κάποια από τα δημοφιλέστερα και ιστορικότερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής. Mark Knight, Pete Tong, Claptone, Felix Da Housecat, Roger Sanchez, Pan Pot, Hot Since 82 φιγουράρουν στη λίστα των guest DJs που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ καταξιωμένοΙ Έλληνες DJs και παραγωγοί θα πλαισιώνουν όλα τα events. Για τη βραδιά του opening στις 27/9 καλεσμένος είναι ο Τούρκος DJ της house DJ Tarkan (φωτό) και θα εμφανιστούν επίσης οι Alexandra Mckay (live PA), V-Sag και αρκετοί ακόμα. Στην περίπτωση που η πρώτη σκέψη που σας ήρθε στο μυαλό είναι «ποιος τραβιέται μέχρι τον Κηφισό», το club έχει μεριμνήσει να εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων όλο το βράδυ από και προς τους σταθμούς του μετρό Ομόνοια και Ελαιώνας για τη μεταφορά των επισκεπτών του. Περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις: 6947268743

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.