Στέλλα (Δημ. Κιν/φος)

€ 8,00. Παιδ. άνω των 65, άνεργοι, φοιτ.€ 6,00 Κάθε Τετ. γεν. είσ. € 6,00. € 6,00. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του σινεμά και στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Animal

3
  • Δραματική

Η Κάλια είναι επικεφαλής μιας ομάδας ανιματέρ που δουλεύουν σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο. Η τουριστική σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει, η πίεση καθημερινά μεγαλώνει κι εκείνη, καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική της μοναξιά με την επαγγελματική της ευσυνειδησία, θα γίνει φίλη με τη νεαρή, πρωτόβγαλτη συνάδελφό της Εύα.

Προβολές

Δευτ.: 20.50

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ιστορίες Καλοσύνης

3
  • Δραματική

Ένας άντρας καλείται να αποδείξει την πίστη του στο αφεντικό του. Η σύζυγος ενός αστυνομικού αναζητείται έπειτα από ένα ναυάγιο, αλλά όταν επανεμφανίζεται εκείνος αμφιβάλλει για την «αυθεντικότητά» της. Ένα ζευγάρι αναζητά ένα άτομο ικανό να γίνει πνευματικός ηγέτης, δίνοντας αναφορά στους επικεφαλής μιας μυστηριώδους σέκτας.

Προβολές

Δευτ.: 23.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Πάντα Υπάρχει Το Αύριο

2
  • Δραματική Κωμωδία

Στη μεταπολεμική Ιταλία, μια μητέρα προσπαθεί να αναθρέψει τα παιδιά της, αλλά και να επιβιώσει ενός κακοποιητικού συζύγου, μέχρις ότου δεν αντέχει πια και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Προβολές

Πέμ., Παρ., Σάβ., Κυρ.: 20.50, Τρ., Τετ. 20.50/ 23.00 (Και με αγγλικούς υπότιτλους / With English subtitles)

Ο Τελευταίος Ταξιτζής

2
  • Δραματική

Με σπουδές φιλολογίας, ο Θωμάς είναι ένας παντρεμένος πενηντάρης με παιδί, ο οποίος βγάζει μεροκάματο ως ταξιτζής. Μετά την αυτοκτονία ενός πελάτη του, όμως, και τη γνωριμία του με μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, η ζωή του θα πάρει απρόσμενη τροπή.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 23.00 (Και με αγγλικούς υπότιτλους / With English subtitles)

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα