Μελίνα Μερκούρη (Δημ. Κιν/φος)

€ 6,00, παιδ., φοιτ., πολύτεκνοι & άτομα άνω των 65 € 4,00. Για ΑμεΑ και το συνοδό τους είσοδος δωρεάν. Προπώληση εισιτηρίων στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Ανατομία Μιας Πτώσης

4
  • Δικαστικό Θρίλερ

Μια Γερμανίδα συγγραφέας κατηγορείται για το θάνατο του Γάλλου συζύγου της. Στο δικαστήριο αποκαλύπτονται πολλές κρυφές πλευρές της σχέσης τους, περιπλέκοντας τις ενδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητά της.

Προβολές

Πέμ., Παρ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Μικρά Πρόστυχα Γράμματα

2
  • Κομεντί

Όλα κυλούν ήσυχα στην παραθαλάσσια αγγλική πόλη του Λίτλχαμπτον, μέχρι που η συντηρητική γεροντοκόρη Ίντιθ αρχίζει να λαμβάνει ανώνυμα γράμματα γεμάτα επιθετικές βωμολοχίες. Υπεύθυνη θεωρείται η εξωστρεφής Ιρλανδή γειτόνισσά της Ρόουζ, αλλά η αστυνόμος Μος υποψιάζεται ότι η αλήθεια μπορεί να είναι διαφορετική.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 21.00/ 23.00, Δευτ., Τρ. 23.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική

2
  • Animation

Ο Πανγκ, ένα καλόκαρδο και περιπετειώδες νεαρό πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα ως την Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν μοχθηρό άρχοντα της ζούγκλας.

Προβολές

Δευτ., Τρ.: 21.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Η Φανταστική Χώρα Μου

3
  • Ντοκιμαντέρ

Το 2019, ο λαός του Σαντιάγο βγαίνει στους δρόμους και με μια σειρά διαδηλώσεων απαιτεί περισσότερη δημοκρατία, κοινωνική ισότητα και ένα καινούργιο σύνταγμα.

Προβολές

Τετ.: 21.00/ 23.00