Δημ. Κιν. Σινεάκ

€ 8,00, Δευτ. € 5,00. Τρ., Τετ. € 6,00, παιδ., ΑμεΑ € 5,00, φοιτ., άνεργοι, πολύτεκνοι & άνω των 65 € 6,00. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00. Online αγορά εισιτηρίων στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Ο Δάσκαλος που Υποσχέθηκε τη Θάλασσα

2,5
  • Δραματική

Η Αριάδνα ανακαλύπτει ότι ο υπέργηρος παππούς της ψάχνει κρυφά τα ίχνη του πατέρα του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατά τον ισπανικό εμφύλιο. Αποφασίζει τότε να ταξιδέψει ως τη γενέτειρά του, ένα ορεινό χωριό στον Βορρά, όπου θα μάθει την ιστορία του, αλλά κι εκείνη του δασκάλου Άντονι Μπενάγιες.

Προβολές

Πέμ.: 17.50, Τρ. 18.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

2
  • Animation

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας. Έτσι, για να προστατεύσει την οικογένειά του αναγκάζεται να μετακομίσει και να αλλάξει όνομα. Στην καινούργια του γειτονιά όμως τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 16.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Το Κάλεσμα του Σπουργιτιού

2
  • Θρίλερ

Καθηγητής φιλοσοφίας, ο Μάικ έχει έναν ευτυχισμένο γάμο και μια πολλά υποσχόμενη συγγραφική πορεία. Η γνωριμία του με τη Βαλ, pole dancer σε ένα στριπτιζάδικο, θα βάλει σε κίνδυνο την καριέρα και την οικογενειακή του ηρεμία.

Προβολές

Πέμ.: 21.45, Παρ. 19.50, Σάβ. 19.40, Δευτ. 21.30

Lee

2
  • Δραματική

Μια Αμερικανίδα επιχειρεί να αφήσει την καριέρα του μοντέλου και να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, παρά την απειρία και τις εις βάρος της προκαταλήψεις.

Προβολές

Κυρ.: 18.10, Τρ. 21.50

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Νυχτερινός Εκφωνητής

2
  • Δραματική

Τη βραδιά που κλείνει τα 50 του χρόνια, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός αναζητά έναν παλιό έρωτά του, παίζοντας στον αέρα τα μηνύματα που διέσωσε ο παλιός τηλεφωνητής του.

Προβολές

Σάβ.: 18.10, Δευτ. 20.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τελειώνει με Εμάς

1
  • Δραματική

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Λίλι μετακομίζει στη Βοστόνη, ανοίγει ένα ανθοπωλείο και κάνει σχέση με έναν γοητευτικό νευροχειρουργό. Η συνάντησή της με τον πρώτο της έρωτα, όμως, θα αλλάξει τα δεδομένα και θα τη φέρει μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή.

Προβολές

Παρ.: 21.40, Σάβ. 21.35

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Joker: Τρέλα για Δύο

  • Μιούζικαλ

Εν αναμονή της δίκης του, ο Άρθουρ Φλεκ παραμένει φυλακισμένος στο άσυλο Άρκαμ. Εκεί θα γνωρίσει μια φανατική ακόλουθό του, την οποία θα ερωτευτεί παθιασμένα.

Προβολές

Τετ.: 18.40/ 21.15

Υπνοθεραπεία

3,5
  • Δραματική

Ο Αντρέ και η Βέρα είναι ένα νέο ζευγάρι, συνέταιροι σε μια δυναμική νεοφυή επιχείρηση. Θέλοντας να κόψει το κάπνισμα, εκείνη δοκιμάζει την υπνοθεραπεία, αλλά μετά το πρώτο ραντεβού αρχίζει να συμπεριφέρεται παρορμητικά, αναστατώνοντας τον περίγυρό της.

Προβολές

Παρ.: 18.00, Κυρ. 20.10

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Υπόθεση Γκολντμάν

3,5
  • Δικαστικό Θρίλερ

Ένα από τα πιο αγωνιώδη δικαστικά δράματα των τελευταίων ετών, αναμοχλεύει μια διχαστική υπόθεση από το παρελθόν με τρόπο που είναι αδύνατο να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη.

Προβολές

Πέμ.: 19.40, Κυρ. 22.00, Δευτ. 18.00, Τρ. 19.50