Άνοιξις

Πέμ.-Τρ. € 8,00, Τετ. € 6,50, φοιτ., παιδ. , άνεργοι, ΑμεΑ & άνω των 65 € 6,50. Αγορά εισιτηρίων στο more.com & στο www.summercinemas.gr

Ταινίες / Προβολές

Η Θηλιά

3
  • Θρίλερ

Πεπεισμένοι πως έχουν διαπράξει το τέλειο έγκλημα, δυο φίλοι καλούν στο διαμέρισμά τους και πνίγουν έναν πρώην συμμαθητή τους. Κρύβουν το πτώμα του σ’ ένα μπαούλο και αποφασίζουν να οργανώσουν ένα μικρό πάρτι.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 23.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Notorious

5
  • Θρίλερ

Η κόρη ενός Γερμανού εγκληματία πολέμου προσλαμβάνεται από τις αμερικανικές αρχές για να διεισδύσει σε μια ομάδα ναζί που έχει καταφύγει στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ερωτεύεται τον πράκτορα που την έχει παρασύρει σ’ αυτό το ριψοκίνδυνο παιχνίδι, αλλά για να είναι πειστική πρέπει να μείνει μακριά του.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 23.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Σιωπηλός Μάρτυς

5
  • Θρίλερ

Καθηλωμένος στο διαμέρισμά του με σπασμένο πόδι, ένας φωτορεπόρτερ παρακολουθεί βαριεστημένα από το παράθυρό του τους γείτονες. Όταν όμως γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός φόνου ακριβώς απέναντι, προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα με τη βοήθεια της αγαπημένης του.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Το Χέρι που Σκοτώνει

4
  • Θρίλερ

H νεαρή Τσάρλι ζει στη Σάντα Ρόζα, μια ειδυλλιακή μα πληκτική κωμόπολη στην Καλιφόρνια. Ενθουσιάζεται όταν ο συνονόματός της γοητευτικός θείος της έρχεται να επισκεφθεί την οικογένειά της, σύντομα όμως αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ένας διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος.

Προβολές

Πέμ., Παρ.: 23.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα