200% Λύκος

2

Η αρχική ιδέα του «100% Λύκος» ξεστρατίζει σε μια μπερδεμένη περιπέτεια γεμάτη ελάχιστα διασκεδαστικές ή θεαματικές υποπλοκές.

200% Λύκος

Τα βάσανα του Φρέντι Λούπιν συνεχίζονται. Ο άτυχος έφηβος του "100% Λύκος" (2020), ο οποίος αντί να μεταμορφωθεί σε πανίσχυρο λυκάνθρωπο, όπως ορίζει η οικογενειακή παράδοση, καταλήγει ένα παιχνιδιάρικο… κανίς, καταφέρνει τώρα να ικανοποιήσει την ευχή του χάρη σε ένα μικρό Πνεύμα του Φεγγαριού που έφτασε κατά λάθος ως τον πλανήτη μας. Σαν άλλος Εξωγήινος του Στίβεν Σπίλμπεργκ, όμως, αυτό δεν μπορεί να επιζήσει για πολύ παραμένοντας μακριά από το "σπίτι" του.


Η προσπάθεια του Φρέντι, της Μπάτι και των φίλων τους να το σώσουν θα εξελιχθεί σε μια μπερδεμένη περιπέτεια γεμάτη αδιάφορες ανατροπές και ελάχιστα διασκεδαστικές ή θεαματικές υποπλοκές (μέχρι και ολόκληρη η Γη κινδυνεύει), με έναν διόλου πειστικό κακό ως σατανικό αντίπαλο της χαριτωμένης σκυλοπαρέας.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αυστραλία, Γερμανία, Ισπανία. 2024. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: NEO FILMS

Περισσότερες πληροφορίες

200% Λύκος

200% Wolf
2
  • Animation
  • 2024
  • Διάρκεια: 98 '
  • Άλεξ Στάντερμαν

Η ευχή του Φρέντι Λούπιν να μεταμορφωθεί από κανίς σε λυκάνθρωπο, όπως ορίζει η οικογενειακή παράδοση, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα χάρη σε ένα μικρό Πνεύμα του Φεγγαριού που έφτασε κατά λάθος στον πλανήτη μας. Μόνο που αυτό δεν μπορεί να επιζήσει για πολύ παραμένοντας μακριά από το «σπίτι» του.

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Balkan Can Kino Συμπόσιο Κινηματογράφου

Η διοργάνωση επιστρέφει δίνοντας έμφαση στο περιβαλλοντικό σινεμά και τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης.

"Ανάγνωση και αξιολόγηση κινηματογραφικών σεναρίων": Ένα βασικό εργαλείο για φοιτητές και νέους κινηματογραφιστές

Ο Νικόλαος Αλέτρας, διδάκτορας κινηματογράφου του ΑΠΘ, προσφέρει στους αναγνώστες τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ποιοτικών και επιδραστικών σεναρίων.

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Cinobo Πατησίων

Ο πρώην κινηματογράφος Αλεξάνδρα φρεσκαρίστηκε και σας περιμένει με πλήθος αγαπημένων παλαιών και νέων ταινιών.

Το αριστουργηματικό "Χιροσίμα Αγάπη μου" για μια προβολή στο Δαναό

Η σειρά προβολών κλασικών ταινιών "Fundamentals of Cinema" επιστρέφει με την παρουσίαση μιας πραγματικά αξεπέραστης ταινίας.

Το φεστιβάλ Δράμας έρχεται στην Ίριδα

Ο κινηματογράφος της Ιπποκράτους φιλοξενεί τις μικρού μήκους του εθνικού διαγωνιστικού και σπουδαστικού τμήματος της φετινής διοργάνωσης.

Οι αφίσες του "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" με τις πρωταγωνίστριες ηθοποιούς

Μαρία Λεκάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου αποκτούν τα δικά τους προωθητικά εικαστικά.