Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική

2

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών», το «Kung Fu Panda» και η «Μαδαγασκάρη» δίνουν ιδέες σε ένα «συναρμολογημένο» by the book κινούμενο σχέδιο για το προεφηβικό κοινό.

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική

Ο "Βασιλιάς των Λιονταριών", το "Kung Fu Panda" και η "Μαδαγασκάρη" δίνουν ιδέες σε ένα "συναρμολογημένο" by the book κινούμενο σχέδιο για το προεφηβικό κοινό. Ήρωάς του ο Πανγκ, ένα καλόκαρδο και περιπετειώδες νεαρό πάντα, που θα ταξιδέψει από την Κίνα ως την Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν μοχθηρό άρχοντα της ζούγκλας.

Η διαδρομή περιλαμβάνει όλα τα προβλέψιμα εμπόδια, όλους τους αναμενόμενα γραφικούς, καλούς και κακούς χαρακτήρες που θα του κάνουν παρέα (ένα αφελές λιονταράκι, έναν χαζό κροκόδειλο, έναν καταφερτζή πίθηκο…) και όλα τα αναμενόμενα συγκαταβατικά μηνύματα που περιέχει μια κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια (με μικρά παιδιά).

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Δανία, Γαλλία, Ολλανδία. 2024. Διάρκεια: 84΄. Διανομή: THE FILM GROUP

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική

Panda Bear in Africa
2
  • Animation
  • 2024
  • Διάρκεια: 84 '
  • Ρίχαρντ Κλάους

Ο Πανγκ, ένα καλόκαρδο και περιπετειώδες νεαρό πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα ως την Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν μοχθηρό άρχοντα της ζούγκλας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το πλήρες πρόγραμμα του 3ου Evia Film Project

Η οικολογική διοργάνωση αποκαλύπτει όλα τα δρώμενα του φετινού προγράμματός της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/06/2024

Η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου μιλά στο "α" για τον "Τελευταίο Ταξιτζή"

Θέσαμε τις ερωτήσεις μας στην ταχύτατα ανερχόμενη ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Στέργιου Πάσχου.

Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος - Κεφάλαιο 1

Παλιομοδίτικο, στιβαρά σκηνοθετημένο γουέστερν, το οποίο προσπαθεί να συνθέσει την τοιχογραφία της γέννησης ενός έθνους μέσα από ημιτελείς, ασύντακτες υποπλοκές, βγαλμένες θαρρείς από μίνι τηλεοπτική σειρά.

Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη

Εύρυθμο θρίλερ φαντασίας που, ως πρίκουελ, εκμεταλλεύεται τη σιωπηλή συνταγή των δυο πρώτων ταινιών, κορυφώνοντάς την όμως με αφέλεια και υπερβολικό συναισθηματισμό.

Ο Τελευταίος Ταξιτζής

Η ερωτική εμμονή καθοδηγεί ένα βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ψυχολογικό θρίλερ με αφηγηματικές αρετές, το οποίο αναμειγνύει με υπερβολική αυτοπεποίθηση τα μισά κινηματογραφικά είδη.

Μικρά Πρόστυχα Γράμματα

Κωμωδία στα χνάρια της σατιρικής βρετανικής παράδοσης. Με πικάντικη ιδέα, εξαιρετικές πρωταγωνίστριες, χωρίς όμως διάθεση να διαφοροποιηθεί από τα κλισέ και τις εύκολες λύσεις.

The Straight Story

Συγκινητικότατο road movie που αναδεικνύει την ομορφιά του αχανούς αμερικανικού τοπίου και των ανθρώπων του. Η πιο ανθρώπινη και… straight ταινία της φιλμογραφίας του Ντέιβιντ Λιντς.