Άλλοθι για Παντρεμένους 2

1

Ξεκάρφωτα, χωρίς αφηγηματική συνοχή φαρσικά αστεία συρράπτονται πάνω σε μια προσχηματική πλοκή, επαναλαμβάνοντας τη φόρμουλα μιας εμπορικά επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας.

Alothi gia pantremenous 2

Κάθε φορά που ο Φιλίπ Λασό, κωμικός σταρ εσωτερικής γαλλικής κατανάλωσης, επιτίθεται στο καλό γούστο, οι συμπατριώτες του κάνουν ουρά για να σκάσουν στα γέλια με τα "διασκεδαστικά" παθήματά του (από το "Babysitting" ως το "Παντρέψου με, ρε Φίλε!"). Μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ίδιο "Άλλοθι για Παντρεμένους.com" (2017), μέχρι που το σίκουέλ του μέτρησε πρόσφατα 4,3 εκατομμύρια Γάλλους θεατές! Σ’ αυτό ο Γκρεγκ έχει κλείσει πλέον την εταιρεία του, μια διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Εκείνη δέχεται, αλλά αυτός πρέπει τώρα να της γνωρίσει τον απατεώνα πατέρα του και την εκκεντρική μητέρα του. Δεν του μένει παρά να ξανανοίξει την εταιρεία και να βρει ψεύτικους γονείς.


Για άλλη μία φορά ξεκάρφωτα, χωρίς αφηγηματική συνοχή φαρσικά αστεία συρράπτονται πρόχειρα πάνω σε μια προσχηματική πλοκή, επαναλαμβάνοντας τη χρυσοφόρα φόρμουλα. Η αρχική πρωτότυπη ιδέα χρησιμοποιείται καταχρηστικά, όλα μοιάζουν με εφηβικό ανέκδοτο, αλλά το σύντομο πέρασμα του Γιώργου Χωραφά έχει την πλάκα του.

Γαλλία. 2023. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Άλλοθι για Παντρεμένους 2

Alibi.com 2
1
  • Κωμωδία
  • 2023
  • Διάρκεια: 88 '
  • Φιλίπ Λασό

Έχοντας κλείσει πλέον την εταιρεία του, μια διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, ο Γκρεγκ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Φλο. Εκείνη δέχεται, αλλά αυτός πρέπει τώρα να της γνωρίσει τον απατεώνα πατέρα του και την εκκεντρική μητέρα του. Δεν του μένει παρά να ξανανοίξει την εταιρεία και να βρει ψεύτικους γονείς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.