Ο Μεσάζοντας

1

Στα 70 του, ο Λίαμ Νίσον ακόμα δεν βαρέθηκε να παίζει τον ίδιο ρόλο, στην ίδια ιστορία, με την ίδια κατάληξη, πιστός στη νερόβραστη συνταγή περιπετειωδών θρίλερ αλά «Αρπαγή» που συνεχίζει να εξαργυρώνει.

O-mesazontas

Ο Μάικλ Κέιν είχε πει: "Μην αρνείσαι ποτέ πρόταση για δουλειά. Μία στις δέκα θα έχει γυρίσματα σε εξωτικό μέρος, μία στις είκοσι θα είναι καλή ταινία και μία στις πενήντα θα πάρεις κι ένα Όσκαρ". Ένα μότο το οποίο πρέπει να έχει κορνιζώσει ο Λίαμ Νίσον, μόνο που οι προτάσεις προς τον ατζέντη του δεν έχουν να κάνουν με εξωτικά μέρη, καλές ταινίες και Όσκαρ. Είναι η ίδια και απαράλλαχτη ιδέα σε μικρές παραλλαγές και έτσι ο 70χρονος action star ξαναζώνεται τα κουμπούρια του για τέταρτη φορά μέσα σε εννιά μήνες, τώρα ως πράκτορας ειδικών αποστολών του FBI. Μία απ’ αυτές, όμως, θα εξελιχθεί από απλή ρουτίνα σε επικίνδυνη συνωμοσία ενάντια στον… αμερικανικό λαό και ο Τράβις Μπλοκ θα αναγκαστεί να σταθεί απέναντι στους ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα εμπιστευόταν τυφλά.
Να δούμε αν θα έρθει ποτέ η ώρα που κι ο Λίαμ Νίσον θα πάψει να εμπιστεύεται τυφλά τη νερόβραστη συνταγή περιπετειωδών θρίλερ αλά "Αρπαχτή" –συγνώμη, "Αρπαγή"–, που συνεχίζει ασταμάτητα να εξαργυρώνει.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 104΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μεσάζοντας

Blacklight
1
  • Περιπέτεια
  • 2022
  • Διάρκεια: 104 '
  • Μαρκ Γουίλιαμς

Ο Τράβις Μπλοκ είναι ένας βετεράνος πράκτορας ειδικών αποστολών του FBI. Μία απ’ αυτές, όμως, θα εξελιχθεί από απλή ρουτίνα σε επικίνδυνη συνωμοσία ενάντια στον αμερικανικό λαό και εκείνος θα αναγκαστεί να σταθεί απέναντι στους ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα εμπιστευόταν τυφλά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.