Η Οικογένεια Άνταμς 2

2

Η αστεία πλευρά της διαφορετικότητας συνεχίζει να είναι η μόνη που τροφοδοτεί όλες τις χιουμοριστικές στιγμές της ταινίας, φτιαγμένης με συγκρατημένο κέφι και ετοιμοπαράδοτα υλικά.

Η Οικογένεια Άνταμς 2

Η προ διετίας «Οικογένεια Άνταμς» (2019) των Γκρεγκ Τίρναν και Κόνραντ Βέρνον ήταν μια χαριτωμένη αλλά υπερβολικά συγκρατημένη animation διασκευή του σκοτεινά ανατρεπτικού κόμικς του Τσαρλς Άνταμς. Το άνευρο σίκουέλ της, φτιαγμένο με συγκρατημένο κέφι και ετοιμοπαράδοτα υλικά, επιβεβαιώνει τις πολλές ανεκμετάλλευτες προοπτικές του πρωτότυπου υλικού.

Η Οικογένεια Άνταμς 2 - εικόνα 1

Έτσι, όπως και στην πρώτη ταινία, η αστεία πλευρά της διαφορετικότητας συνεχίζει να είναι η μόνη τολμηρή ιδέα η οποία τροφοδοτεί όλες τις χιουμοριστικές στιγμές των νέων περιπετειών της αντισυμβατικής οικογένειας, η συνοχή της οποίας απειλείται από μια ξαφνική επίσκεψη. Αυτή του μυστηριώδους κυρίου Μουστέλα, ο οποίος ανακοινώνει στους Γκόμεζ και Μορτίσια πως η Γουένσντεϊ δεν είναι βιολογικό παιδί των Άνταμς και για να το αποδείξει απαιτεί δείγμα DNA. Θορυβημένος, ο Γκόμεζ αποφασίζει να πάρει εσπευσμένα όλη την οικογένεια σε ένα ταξίδι αναψυχής ανά τις ΗΠΑ με το στοιχειωμένο τροχόσπιτο. Ο κύριος Μουστέλα, όμως, τους ακολουθεί κατά πόδας, λαμβάνοντας οδηγίες από τον πάμπλουτο εφευρέτη Σάιρους Στρέιντζ.

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2021. Διάρκεια: 93΄. Διανομή: TULIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Οικογένεια Άνταμς 2

The Addams Family 2
2
  • Animation
  • 2021
  • Διάρκεια: 93 '
  • Κόνραντ Βέρνον

Θορυβημένος από την επίσκεψη του μυστηριώδους κύριου Μουστέλα, ο οποίος ισχυρίζεται πως η Γουένσντεϊ δεν είναι βιολογικό παιδί των Άνταμς και μπορεί να το αποδείξει, ο Γκόμεζ αποφασίζει να πάρει εσπευσμένα όλη την οικογένεια σε ένα ταξίδι αναψυχής. Ο κύριος Μουστέλα, όμως, τους ακολουθεί κατά πόδας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.