Brahms: The Boy II

0,5

Μικρές λεπτομέρειες (λιγοστά jump scares, όχι εντελώς προβλέψιμο φινάλε) μετέτρεψαν το προ τετραετίας κλισεδιάρικο «The Boy» σε μια μικρή τρομο-έκπληξη. Το βαρετό, φλατ σίκουέλ του δεν έχει την παραμικρή ανάλογη πρόθεση.

Brahms: The Boy II

Σας αρέσει ο Μπραμς; Μόνο που η ερώτηση δεν αφορά τον Γερμανό διάσημο συνθέτη, αλλά τη σατανική πορσελάνινη κούκλα που πρωταγωνιστούσε στο προ τετραετίας «The Boy». Ακόμη και αν είστε φαν εκείνης της ταινίας όμως, η οποία ανάμεσα στα καταιγιστικά κλισέ προσπάθησε να βρει τη διαφορά στις λεπτομέρειες (λιγοστά jump scares, όχι εντελώς προβλέψιμο φινάλε), θα απογοητευτείτε από την ελάχιστα τρομακτική επανεμφάνιση του κινηματογραφικού φίλου των Τσάκι και Άναμπελ.

Αυτήν τη φορά ο Μπραμς θα γίνει αχώριστος με τον μικρό Τζουντ, γιο της Λίζα και του Σον, οι οποίοι μετά την εισβολή ενός αγνώστου στο σπίτι τους αποφασίζουν να μετακομίσουν στη έπαυλη των Χίλσαϊρ, χωρίς να γνωρίζουν την προϊστορία της. Στο διπλανό χωράφι ο Τζουντ, ο οποίος αρνείται να μιλήσει μετά το σοκ της εισβολής, θα ξεθάψει μια πορσελάνινη κούκλα και θα αρχίσει μια ανατριχιαστικά εμμονική σχέση εξάρτησης από αυτήν. Όσο κι αν όλο αυτό ακούγεται τρομακτικό (ακούγεται;), τίποτα πραγματικά ενδιαφέρον δεν συμβαίνει σε αυτό το βαρετό, φλατ σίκουελ, φαβορί για Όσκαρ σεναριακής κοινοτοπίας και σκηνοθετικής τεμπελιάς.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 86΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Brahms: The Boy II

0,5
  • Τρόμου
  • 2020
  • Διάρκεια: 86 '
  • Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ

Έπειτα από ένα τραυματικό γεγονός μια οικογένεια μετακομίζει στη έπαυλη των Χίλσαϊρ, όπου ο μικρός γιος βρίσκει μια πορσελάνινη κούκλα, τον Μπραμς, με την οποία γίνονται αχώριστοι φίλοι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.