Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

0,5

Ένα διάσημο cine-franchise φτάνει στο τέλος του (;) με τον πιο ταιριαστό τρόπο: μια παιδαριώδης σεναριακή αφορμή πυροδοτεί ένα déjà vu γραφικών φόνων, ασταμάτητων ανατινάξεων και ποικίλων μουγκρητών εκδίκησης, με τον 73χρονο «Σλάι» να μεταμορφώνεται σε φονικό Μακόλεϊ Κάλκιν του… «Ranch Alone».

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Επειτα από 37 χρόνια και τέσσερις ταινίες ο Τζον Ράμπο θέλει, επιτέλους, να αποτραβηχτεί οριστικά στο ράντσο του και να ζήσει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Έλα όμως που τα δολάρια, ε… το παρελθόν δεν μπορεί να τον αφήσει εν ειρήνη. Διότι η έφηβη κόρη του αποφασίζει στο ξαφνικό να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, όπου φυσικά και απάγεται από ένα πανίσχυρο και κακομούτσουνο κύκλωμα sex trafficking. Μουρμουρίζοντας «αμ τα ’λεγα εγώ», ο Ράμπο πετάγεται μέχρις εκεί και μοιράζει τα ανάλογα κλοτσομπουνίδια, αλλά οι απρόοπτες εξελίξεις τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη φάρμα του και να προετοιμαστεί για μια θεαματική αναμέτρηση με μια καραβιά κακούς.

Ένα διάσημο cine-franchise φτάνει στο τέλος του (;) διά σκηνοθετικής χειρός Άντριαν Γκρούνμπεργκ («Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές») και με τον πιο ταιριαστό τρόπο: μια παιδαριώδης σεναριακή αφορμή πυροδοτεί ένα déjà vu γραφικών φόνων, ασταμάτητων ανατινάξεων και ποικίλων μουγκρητών εκδίκησης, με τον 73χρονο Σταλόνε να μεταμορφώνεται σε φονικό Μακόλεϊ Κάλκιν του… «Ranch Alone».

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 89΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Rambo: Last Blood
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 101 '
  • Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.