Hunter Killer

1

Ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού σε μια υποβρύχια περιπέτεια, σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες.

Hunter Killer

Ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού σε μια υποβρύχια περιπέτεια, σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες.

Hunter Killer - εικόνα 1

Τραβώντας από το μανίκι το χιλιοχρησιμοποιημένο τρικ του τρελαμένου για εθνική υπερηφάνεια και παγκόσμια καταστροφή Ρώσου αξιωματούχου (εδώ υπουργός Αμύνης), που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και Κινέζος στρατηγός, ο ελεύθερος κόσμος βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό. Οι πραξικοπηματίες έχουν καταλάβει τον ναύσταθμο του Πολιάρνι και κρατούν αιχμάλωτο τον Ρώσο πρόεδρο, κλιμακώνοντας ραγδαία την ένταση με τις ΗΠΑ. Θα τσιμπήσει το αμερικανικό ναυτικό να κάνει το βήμα (και να ρίξει το πρώτο βλήμα;). Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο θαλασσόλυκος Τζο Κλας, ο οποίος αναλαμβάνει επειγόντως τη διοίκηση του πυρηνικού υποβρυχίου «Άρκανσο», για να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρωσικά ύδατα και να διασώσει έτσι, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον καινούργιο Πούτιν.

Ακολουθεί ένα ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού, σε μια macho περιπέτεια σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες, με αστειότερη την πολυγλωσσία των Ρώσων: μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους στα ρωσικά, φυσικά, στα αγγλικά αλλά και στα δύο μαζί («Da, let’s go»)!

Μ. Βρετανία, Κίνα, ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 121΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Hunter Killer

1
  • Περιπέτεια
  • 2018
  • Διάρκεια: 121 '
  • Ντόνοβαν Μαρς

Αναλαμβάνοντας επειγόντως τη διοίκηση ενός αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου, ο Τζο Κλας διατάζεται να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρώσικα ύδατα για να διασώσει, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον Ρώσο πρόεδρο, αιχμάλωτο φιλοπόλεμων πραξικοπηματιών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.