Γιατί Αυτόν

1

Αθυρόστομη συρραφή σαχλών αστείων – αν και ο Τζέιμς Φράνκο μοιάζει να διασκεδάζει με μερικά από αυτά.

Γιατί Αυτόν

Ο υπερπροστατευτικός Νεντ Φλέμινγκ ταξιδεύει στην Καλιφόρνια με τη γυναίκα του και τον μικρό του γιο για να συναντήσει τον φίλο της κόρης του. Έναν εξωστρεφή εκατομμυριούχο της Σίλικον Βάλεϊ τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και έρχεται σε απόγνωση όταν μαθαίνει πως σκοπεύει να γίνει γαμπρός του. Αθυρόστομη συρραφή σαχλών αστείων – αν και ο Τζέιμς Φράνκο μοιάζει να διασκεδάζει με μερικά από αυτά.

Γιατί Αυτόν - εικόνα 1

Ένας ηλικιωμένος, ένας νεαρός και μια σειρά από χοντροκομμένες πλάκες που γεννά η εντελώς διαφορετική ψυχοσύνθεσή τους και η διαχείριση της σύγχρονης πραγματικότητας. Στον «Άτακτο Παππού» ήταν ο πορνόγερος Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον κουμπωμένο εγγονό του Ζακ Έφρον, εδώ είναι ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς Μπράιαν Κράνστον, ο οποίος ταξιδεύει στην Καλιφόρνια για να συναντήσει τον φίλο της κόρης του. Έναν εντελώς χύμα, εξωστρεφή εκατομμυριούχο της Σίλικον Βάλεϊ τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και έρχεται σε απόγνωση όταν μαθαίνει πως εκείνος σκοπεύει να γίνει γαμπρός του.

Γιατί Αυτόν - εικόνα 2

Ο Τζον Χάμπεργκ, σεναριογράφος της βασισμένης στην ίδια ιδέα, αλλά πολύ πιο έξυπνης κωμωδίας «Γαμπρός της Συμφοράς», γράφει και σκηνοθετεί μια αθυρόστομη συρραφή σαχλών αστείων, η οποία ξεκινά από μια σεξουαλική παρεξήγηση που οδηγεί σε δημόσιο –μέσω Skype– στριπτίζ, συνεχίζεται με χαλασμένες λεκάνες τουαλέτας που δεν χρησιμοποιούν χαρτί υγείας και κορυφώνεται με μπάνιο όλων των ηρώων σε ούρα ταράνδου. Είναι κάποιες στιγμές, πάντως, που ο χαβαλές Τζέιμς Φράνκο μοιάζει να γίνεται ένα με το ρόλο του και να το καταδιασκεδάζει.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 111΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιατί Αυτόν;

Why Him?
1
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 111 '
  • Τζον Χάμπουργκ

Ο υπερπροστατευτικός Νεντ Φλέμινγκ ταξιδεύει στην Καλιφόρνια με τη γυναίκα του και το μικρό του γιο για να συναντήσει τον φίλο της κόρης του. Έναν εξωστρεφή εκατομμυριούχο της Σίλικον Βάλεϊ τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και έρχεται σε απόγνωση όταν μαθαίνει πως σκοπεύει να γίνει γαμπρός του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.