Οδηγός για Singles

1

Λίγες έξυπνες ατάκες και μια φασαριόζα Ρέμπελ Γουίλσον δεν μπορούν να κάνουν υποφερτή μια εντελώς προκάτ, κατινίστικη και κρυόπλαστη κομεντί (ερωτικών) σχέσεων.

Οδηγός για Singles

Κάνοντας διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση και πιάνοντας καινούργια δουλειά, η Άλις γνωρίζει τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφο η οποία είναι αποφασισμένη να της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single. Λίγες έξυπνες ατάκες και μια φασαριόζα Ρέμπελ Γουίλσον δεν μπορούν να κάνουν υποφερτή μια εντελώς προκάτ, κατινίστικη και κρυόπλαστη κομεντί (ερωτικών) σχέσεων.

Οδηγός για Singles - εικόνα 1

Σταρ της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η Ντακότα Τζόνσον «διασκέδασε» τους περσινούς ερωτευμένους με τις αστεία kinky «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», έχοντας ετοιμάσει για φέτος κάτι εσκεμμένα πιο κωμικό. Οι ελεύθερες κοπέλες λοιπόν, αλλά και όσες πολύ θα ήθελαν να ξαναγίνουν, ας ετοιμαστούν για μερικά βγαλμένα από τη χολιγουντιανή ζωή μαθήματα ανεξαρτησίας. Θα τα πάρουν παρέα με την Άλις, μια όμορφη 25άρα η οποία, ενώ κάνει διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση, γίνεται φίλη με τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφό της. Εκείνη θα της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single, ρίχνοντάς τη σε μια σειρά από αλά «Sex and the City» (όλα ξεκινούν από μυθιστόρημα μιας περιστασιακής σεναριογράφου της σειράς) νεοϋρκέζικες ρομαντικές περιπέτειες, χωρίς όμως τα trendy outfits.

Μαζί της ένας γοητευτικός, φανατικά εργένης μπάρμαν, η μεγαλύτερη αδελφή της που θέλει να μείνει έγκυος από δωρητή σπέρματος και μια blogger που αναζητά τον κύριο Τέλειο. Η ρομαντική κομεντί του Γερμανού Κρίστιαν Ντίτερ («Με Αγάπη, Ρόζι») προσπαθεί με τον πιο άτσαλο τρόπο να κολακέψει και συγχρόνως να παρωδήσει τα κλισέ του είδους, φιλοδοξώντας να είναι ταυτόχρονα συναισθηματική, κυνική, τολμηρή και αστεία. Λίγες έξυπνες ατάκες και μια φασαριόζα Ρέμπελ Γουίλσον («Φιλενάδες», «Οι Εργένισσες»), όμως, δεν μπορούν να κάνουν υποφερτή μια εντελώς προκάτ, κατινίστικη και κρυόπλαστη εκδοχή ψευτομοντέρνου σινε-Άρλεκιν.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 110΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγός για Singles

How to Be Single
1
  • Κομεντί
  • 2016
  • Διάρκεια: 110 '
  • Κρίστιαν Ντίτερ

Κάνοντας διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση και πιάνοντας καινούρια δουλειά, η Άλις γνωρίζει τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφο η οποία είναι αποφασισμένη να της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.