Καυτή Καταδίωξη

0,5

Mια περιπετειώδης κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε ένα τραγελαφικό ανθρωποκυνηγητό γεμάτο χάρτινες σκηνές δράσεις, ακατάσχετη φλυαρία και σεξιστικούς αστεϊσμούς για το ενισχυμένο μπούστο της Βεργκάρα.

Καυτή Καταδίωξη

Η νευρωτική αστυνομικός Κούπερ μαζί με τη Λατίνα προστατευόμενη μάρτυρα Ντανιέλα Ρίβα αναγκάζονται να διασχίσουν το Τέξας κυνηγημένες από διεφθαρμένους μπάτσους και πάνοπλους κακοποιούς, σε μια περιπετειώδη κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε ένα τραγελαφικό ανθρωποκυνηγητό γεμάτο χάρτινες σκηνές δράσεις, ακατάσχετη φλυαρία και σεξιστικούς αστεϊσμούς για το ενισχυμένο μπούστο της Βεργκάρα.

Καυτή Καταδίωξη - εικόνα 1

Ρις Γουίδερσπουν και Σοφία Βεργκάρα μάλλον κάνουν εδώ αρνητικό ερμηνευτικό ρεκόρ καριέρας, υποδυόμενες με ξεκούρδιστη σλάπστικ διάθεση και καρτουνίστικη πειστικότητα ένα δήθεν αταίριαστο κινηματογραφικό δίδυμο. Η πρώτη ερμηνεύει την Κούπερ, μια νευρωτική αστυνομικό που έχει πάρει δυσμενή μετάθεση λόγω υπερβάλλοντος ζήλου. Τελείως αναπάντεχα, θα της ανατεθεί να συνοδεύσει την προστατευόμενη μάρτυρα Ντανιέλα Ρίβα σε ένα ταξίδι το οποίο μετατρέπεται αμέσως σε περιπέτεια. Μια ομάδα μαφιόζων σκοτώνει τον συνεργάτη της και πλέον η Κούπερ είναι αναγκασμένη να διασχίσει με την πληθωρική Λατίνα ολόκληρο το Τέξας, κυνηγημένη από διεφθαρμένους αστυνομικούς και πάνοπλους κακοποιούς.
Προτού ξεκινήσει το κωμικοτραγικό ανθρωποκυνηγητό στον αμερικανικό Νότο, η περιπετειώδης –ο θεός να την κάνει– κωμωδία έχει δείξει τα διαπιστευτήριά της, με τη Ρις Γουίδερσπουν να κυνηγά με όπλο στο δρόμο το αποτυχημένο ραντεβού της! Από εκεί και πέρα, η καθόλου «καυτή» καταδίωξη περιλαμβάνει μια σειρά από χάρτινες σκηνές δράσης, σεξιστικούς αστεϊσμούς για το ενισχυμένο μπούστο της Βεργκάρα, ακατάσχετη φλυαρία και «απροσδόκητες» καταστάσεις που δεν πείθουν ούτε τελειόφοιτο... δημοτικού.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 87΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Καυτή Καταδίωξη

Hot Pursuit
0,5
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 87 '
  • Αν Φλέτσερ

Η νευρωτική αστυνομικός Κούπερ μαζί με τη Λατίνα προστατευόμενη μάρτυρα Ντανιέλα Ρίβα αναγκάζονται να διασχίσουν το Τέξας κυνηγημένες από διεφθαρμένους μπάτσους και πάνοπλους κακοποιούς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.