Demonic

Ακόμα ένα ανερμάτιστο, κακοστημένο και εντελώς κλισέ θρίλερ της found footage σχολής, σε παραγωγή Τζέιμς Γουάν («Saw», «Το Κάλεσμα»).

Demonic

Ένας αστυνόμος προσπαθεί να βρει στοιχεία για το πολλαπλό φονικό σε ένα απομονωμένο, ακατοίκητο εξοχικό, ενώ μια ψυχολόγος ανακρίνει το μοναδικό επιζώντα. Σε κατάσταση σοκ, αυτός της εξιστορεί πως η απόφαση έξι φίλων-κυνηγών φαντασμάτων να καλέσουν πνεύματα από «την άλλη πλευρά» βγήκε εκτός ελέγχου, με μακάβρια αποτελέσματα. Ακόμα ένα ανερμάτιστο, κακοστημένο και εντελώς κλισέ θρίλερ της found footage σχολής, σε παραγωγή Τζέιμς Γουάν («Saw», «Το Κάλεσμα»).

Demonic - εικόνα 1

Η παρουσία του χρυσοφόρου Τζέιμς­ Γουάν στην παραγωγή, ο οποίος μετά τα τρομακτικά θρίλερ­ «Saw», «Παγιδευμένη Ψυχή» και «Το Κάλεσμα» κάθισε με επιτυχία στη σκηνοθετική καρέκλα του «Fast and Furious 7», είναι το μοναδικό στοιχείο που δίνει ελπίδες σε αυτό το βγαλμένο από την πιο χρησιμοποιημένη συνταγή των σύγχρονων horror movies φιλμ να κάνει τη διαφορά. Μάταια όμως... Χωρίς την παραμικρή φαντασία και την ελάχιστη δόση (υπερφυσικής) αληθοφάνειας, ο Γουίλ Κάνον (του περιπετειώδους θρίλερ «Brotherhood») στήνει το σκηνικό ενός πολλαπλού φονικού σε ένα απομονωμένο, ακατοίκητο εξοχικό, το οποίο καταλήγει σε τρεις νεκρούς, δύο εξαφανισμένους κι έναν επιζώντα.

Ενώ μια ψυχολόγος, ανακρίνοντάς τον, μαθαίνει πως πρόκειται για μια παρέα κυνηγών φαντασμάτων οι οποίοι επιχείρησαν να καλέσουν πνεύματα από «την άλλη πλευρά», ένας αστυνομικός προσπαθεί να βρει περισσότερα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύονται όλο και πιο μακάβρια. Ταυτόχρονα handicam footage (των ίδιων των πρωταγωνιστών υποτίθεται), στοιχειωμένο σπίτι, κακόβουλα πνεύματα, απόκρυφο παρελθόν, φίλοι με προβλήματα μεταξύ τους σχέσεων και όλες οι παραλλαγές των «μπου!» δίνουν ραντεβού σε μια αφόρητα βαρετή παρέλαση από τρομο-κλισέ και αυθαίρετες «ανατροπές». Ο επόμενος...

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Demonic

  • Τρόμου
  • 2015
  • Διάρκεια: 88 '
  • Γουίλ Κάνον

Ένας αστυνόμος προσπαθεί να βρει στοιχεία για το πολλαπλό φονικό σε ένα απομονωμένο, ακατοίκητο εξοχικό, ενώ μια ψυχολόγος ανακρίνει το μοναδικό επιζώντα. Σε κατάσταση σοκ, αυτός της εξιστορεί πως η απόφαση έξι φίλων-κυνηγών φαντασμάτων να καλέσουν πνεύματα από «την άλλη πλευρά» βγήκε εκτός ελέγχου, με μακάβρια αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.