Ποιότητα, πολυτέλεια και ιταλικό αέρα φέρνουν τα Options Cinemas

Οι δύο υπαίθριοι κινηματογράφοι προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με υψηλών προδιαγραφών προβολές και άριστη φιλοξενία σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

Options Open Air Cinema Smart Park 1

Λίγο αφού συστήθηκε στην αγορά η Grouper Cinemas το 2022, στρώθηκε αμέσως στη δουλειά. Πέρυσι, αναβάθμισε κινηματογραφικά την περιοχή του Ίλιον εγκαινιάζοντας την ταράτσα του Options Open Air Cinema που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Escape Center. Ο θερινός παρέχει 160 θέσεις με διαφορετικού τύπου καθίσματα, από αναπαυτικούς διθέσιους και τριθέσιους καναπέδες και καρέκλες σκηνοθέτη, μέχρι πουφ chaise longue. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα καθίσματα κοσμούν ονόματα σπουδαίων σκηνοθετών, διάσημων ηθοποιών και αγαπημένων υπερηρώων. Επιπλέον, χαρακτήρα στη μοντέρνα αισθητική του χώρου προσθέτουν τα δύο εντυπωσιακά ομοιώματα του βραβείου Όσκαρ που βρίσκονται περιμετρικά της οθόνης.

Options Open Air Cinema Escape Center 1

Φέτος, η Grouper πρόσθεσε έναν ακόμα θερινό στην αλυσίδα της, τολμώντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τα αθηναϊκά δεδομένα. Το Options Open Air στο Smart Park στα Σπάτα 170 θέσεων έγινε αγνώριστο, καθώς αναδιαμορφώθηκε ολοκληρωτικά ώστε να μοιάζει με μια γραφική ιταλική πλατεία. Πετρόκτιστα μπαλκόνια, σπιτάκια ιταλικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής πλαισιώνουν τον κινηματογράφο, ενισχύοντας το αίσθημα απόδρασης από την πολύβουη καθημερινότητα της πόλης.

Options Open Air Cinema Smart Park 2

Φυσικά, και στα δύο σινεμά σας περιμένει ένας πλήρως ενημερωμένος κατάλογος ποτών και αναψυκτικών, όπως επίσης τα αγαπημένα κινηματογραφικά snacks συνδυαστικά με λαχταριστά πιάτα και πολλά ακόμα. Για παράδειγμα, συνδυάστε την προβολή με ένα Aperol ή κρασί με μπρουσκέτες, ποικιλία ιταλικών αλλαντικών και τυριών, pinza στο Smart Park για ακόμα πιο έντονη αίσθηση Ιταλίας… Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως τα Options Open Air παρέχουν τη δυνατότητα διαδικτυακής παραγγελίας του φαγητού και απευθείας εξυπηρέτησης, εφόσον επιλέξετε θέση καναπέ.

Options Open Air Cinema Escape Center 2

Τέλος, ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών για μικρούς και μεγάλους θα κερδίσει τις εντυπώσεις.  Στις μαρκίζες των Options Open Air θα βρείτε αναμενόμενα μπλοκμπάστερ όπως το υπερηρωικό "Deadpool & Wolverine", φιλμ γεμάτα σασπένς σαν το θρίλερ "Παγίδα", αλλά και άψογα animation όπως "H φύλακας των δράκων" και το πολυαναμενόμενο "Εγώ, ο απαισιότατος 4". Εγγυημένη διασκέδαση, για κάθε γούστο και ηλικία.

Options Open Air Cinema Smart Park 3

Κλείστε εισιτήρια στο options-cinemas.gr

Ακολουθήστε τα Options Cinemas στα social media:

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok

Περισσότερες πληροφορίες

Options Cinemas@ Ilion

Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον

Options Open Air Cinema@Smart Park

Εμπορικό κέντρο Smart Park, Σπάτα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Οι υπερήρωες επέστρεψαν

Υπερηρωικό άνοιγμα για το "Deadpool & Wolverine", το οποίο εκτόπισε εμφατικά τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" από την εισπρακτική κορυφή ύστερα από έξι ολόκληρες εβδομάδες!

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
31/07/2024

To 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Σινέ Καμάρι

Η κινηματογραφική διοργάνωση της Θήρας γιόρτασε και φέτος τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, προσεγγίζοντας σινεφίλ από όλες τις ηλικίες.

Συνεχίζονται οι προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ

Αφιερωμένες στον πρωτοπόρο Bill Viola θα είναι οι προβολές της Πέμπτης.

Το κτήμα Φιξ ανοίγει και φέτος για προβολές ταινιών

Σε συνεργασία με την ομάδα Cinema Alive το κτήμα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για να απολαύσουν τις ταινίες μέσα στο πάρκο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU ως Doctor Doom

Από υπερήρωας σε... υπερεχθρός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο μέχρι πρότινος Ironman.

Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Megalopolis" του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους το αμφιλεγόμενο magun opus του εμβληματικού σκηνοθέτη.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Αύγουστο

Ανακαλύψτε τους τίτλους με τους οποίους αποχαιρετούμε το καλοκαίρι.