
Ανάσταση με τρεις νέες ταινίες στις μαρκίζες κάνουν οι κινηματογράφοι. Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι φρέσκιες πρεμιέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και οι κριτικές τους.
Αμαρτωλοί
Έχοντας πλουτίσει ως γκάνγκστερ στο Σικάγο, οι δίδυμοι Σμόουκ και Στακ επιστρέφουν στη γενέτειρά τους στο Μισισίπι. Επιχειρούν να κάνουν μια νέα αρχή ανοίγοντας ένα μπλουζ κλαμπ, θα έρθουν όμως αντιμέτωποι με προβλήματα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Μουσική, αίμα και αδρεναλίνη, σε μια οπτικά εντυπωσιακή όσο και υπερφίαλη μείξη αντιρατσιστικού δράματος και υπερφυσικού τρόμου, η οποία θέλει και την αλληγορική πίτα ολόκληρη και τον διασκεδαστικό σκύλο χορτάτο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Όνειρα Ιλουστρασιόν
Ο Κίλιαν Μάντοξ είναι ένας κοινωνικά αδέξιος ερασιτέχνης bodybuilder, με απελπισμένη ανάγκη για καταξίωση, που του δημιουργεί έντονα προβλήματα συμπεριφοράς. Αναθαρρεί, όμως, όταν μια κοπέλα που του αρέσει δέχεται να βγει μαζί του ραντεβού. Στιλίστικα σκηνοθετημένο δράμα, το οποίο ακτινογραφεί, αλά "Ταξιτζής" και "Joker", τα ψυχολογικά αδιέξοδα του σύγχρονου Αμερικανού, στηριζόμενο σε μια συγκινητικά αφοσιωμένη ερμηνεία του Τζόναθαν Μέιτζορς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Το Μικρό μου Πάντα
Ετοιμαστείτε για μια οικογενειακή περιπέτεια παρέα με έναν τετράποδο συνταξιδιώτη. Στη γαλλική ταινία "Το Μικρό μου Πάντα", εξαιτίας των κακών επιδόσεών του στο σχολείο, ο δωδεκάχρονος Τιάν μετακομίζει στο σπίτι της γιαγιάς του. Μακριά από την πόλη, χωρίς να έχει φίλους και κάτι για να ασχοληθεί, με φόντο τα μυστηριώδη κινέζικα βουνά, γίνεται κρυφά φίλος με ένα πάντα που το ονομάζει Φεγγάρι. Το γλυκό ζώο θα γίνει γρήγορα φίλος του, εξέλιξη που σηματοδοτεί την αρχή μιας απίστευτης οδύσσειας, η οποία πρόκειται να αλλάξει τη ζωή του Τιάν και της οικογένειάς του. Για την ταινία δεν έγινε δημοσιογραφική προβολή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.