Οι αφίσες του "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" με τις πρωταγωνίστριες ηθοποιούς

Μαρία Λεκάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου αποκτούν τα δικά τους προωθητικά εικαστικά.

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; ταινία αφίσα 5

Αφού είδαμε το κόκκινο, το πράσινο και το μαύρο teaser του προσεχούς κινηματογραφικού "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;", έφτασε η ώρα για τις αφίσες που συνοδεύουν την κυκλοφορία της ταινίας.

Θυμίζουμε πως στη διανομή των ρόλων βρίσκουμε τις Μαρία Λεκάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Ελένη Ουζουνίδου και Παναγιώτα Βλαντή. Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2000 χωρίς να ολοκληρωθεί, περιστρεφόταν γύρω από τις ζωές τεσσάρων γυναικών οι οποίες έχοντας κακοποιηθεί ως παιδιά, επανενώνονται ύστερα από δεκαετίες για να πάρουν εκδίκηση.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Τώρα, το "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" όχι απλώς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αλλά αποκτά δύο ταινίες σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τα δύο φιλμ ανατρέχουν στην ιστορία των ηρωίδων με στόχο "να ζητήσουν δικαίωση με έναν τρόπο παράδοξο, αναρχικό, σκοτεινό αλλά και συνάμα παιδικό, θέτοντας επί κινηματογραφικού τάπητος το δικαίωμα ενός πληγωμένου ανθρώπου στην αυτοδικία. Η πρώτη ταινία αναπτύσσει τις απόπειρες των τεσσάρων γυναικών να φτάσουν στον στόχο τους και η δεύτερη, που είναι απόλυτη συνέχεια της πρώτης, ολοκληρώνει με έναν καταλυτικό τρόπο αυτές τις απόπειρες".

Η πρώτη ταινία "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιανουάριου του 2025.

Οι αφίσες του "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή: Μέρος Πρώτο":

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; ταινία αφίσα 5

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; ταινία αφίσα 1

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; ταινία αφίσα 2

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; ταινία αφίσα 3

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; ταινία αφίσα 4

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το σινεμά Ελιζέ επιστρέφει με ανανεωμένο πρόγραμμα και αφιερώματα σε σπουδαίους σκηνοθέτες

Γουόνγκ Καρ-Βάι, Άλφρεντ Χίτσκοκ και Νίκος Κούνδουρος είναι μερικοί από τους δημιουργούς που περιμένουν τους σινεφίλ στον κινηματογράφο των Ιλισίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
17/10/2024

Με "Maria" Κάλλας σηκώνει αυλαία το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η πολυαναμενόμενη βιογραφία της θρυλικής σοπράνο "ανοίγει" το θεσμό που σβήνει τους προβολείς του με το "The End" του Τζόσουα Οπενχάιμερ.

Ο σκηνοθέτης του "Apprentice" στο "α": "Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ό,τι μπορούσε για να μας σταματήσει"

Ο Αλί Αμπάσι μιλά στο "α" για τις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η βιογραφία του πρώην πλανητάρχη, την ώρα που ο κόσμος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου & Καλαμάτας: Δύο σεμινάρια για τους λάτρεις του κινηματογράφου

Το Φεστιβάλ πλησιάζει και, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δράσεων, προσφέρει δύο μοναδικά σεμινάρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη βαθύτερη κατανόηση του κόσμου της εικόνας και του ήχου.

Το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται μεγάλα ονόματα της μουσικής και των τηλεοπτικών σειρών

Καταξιωμένοι επαγγελματίες, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, θα παραδώσουν μαθήματα και θα μοιραστούν την εμπειρία τους με το κοινό.

The Apprentice

Σπιντάτο και σαρκαστικό biopic, που αντανακλά με απολαυστική διαύγεια τους δεσμούς της σύγχρονης νεοσυντηρητικής Αμερικής με τον πατριωτισμό και την πολιτικοκοινωνική διαπλοκή που γέννησαν το "τέρας".

Η Ηλιαχτίδα μου

Ευγενικό και τρυφερό δράμα ενηλικίωσης, το οποίο εξερευνά με διεισδυτική λιτότητα και ζεν ηρεμία τις αβεβαιότητες που γεννά ο αποχαιρετισμός στην εποχή της αθωότητας.