Ο Τζουντ Λο κυνηγά ακροδεξιούς στο τρέιλερ του "Order"

Ο χολιγουντιανός σταρ πρωταγωνιστεί στην αστυνομική περιπέτεια του Τζάστιν Κερζέλ που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

The Order

Μία αστυνομική περιπέτεια που βασίζεται σε μια αγωνιώδη αληθινή ιστορία, το "Order", βρίσκει το δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Τζουντ Λο να κυνηγά ακροδεξιούς με την καραμπίνα του, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε.

Ο χολιγουντιανός σταρ ενσαρκώνει έναν πράκτορα του FBI για χάρη του σκηνοθέτη Τζάστιν Κερζέλ ("Macbeth", "Assassin's Creed", "Νίτραμ"), ο οποίος μας μεταφέρει στις ΗΠΑ της δεκαετίας του '80. Τότε, ο Μπομπ Μάθιους (Νίκολας Χουλτ) και η νεοναζιστική σέκτα του ενεπλάκησας σε μια σειρά ληστειών και φόνων στην βορειοδυτική Αμερική του 1983-84. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ Βενετίας όπου ο απεσταλμένος του "α" Χρήστος Μήτσης έγραψε σχετικά: "Στέρεη αφήγηση, διφορούμενοι χαρακτήρες και τα αγαπημένα τρικ του Αυστραλού σκηνοθέτη: βίαια ξεσπάσματα, ηθικά διλήμματα δυναμικών, macho χαρακτήρων και η πορεία πάνω στη θολή γραμμή που χωρίζει το δίκαιο από το άδικο, τον νόμο από την παρανομία και τις παραδοσιακές από τις προσωπικές αξίες".

Το "Order" έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στην Αμερική, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.

Δείτε το τρέιλερ του "Order":

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Kneecap μας μιλούν για τη Βόρεια Ιρλανδία, τα χανγκόβερ και το πώς έκαναν την ταινία - έκπληξη της χρονιάς

Το ανερχόμενο συγκρότημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην ομώνυμη ταινία του Ριτς Πέπιατ, όπου ενσαρκώνουν μια δραματοποιημένη εκδοχή του εαυτού τους, παίζοντας χιπ χοπ στα ιρλανδία με φόντο το αφιλόξενο μοντέρνο Μπέλφαστ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/10/2024

Τι είναι το "Terrifier 3", το οποίο τρομοκρατεί τα αμερικανικά σινεμά;

Ενώ το σίκουελ του "Joker" συνεχίζει την ελεύθερη πτώση του στα ταμεία, μια φτηνή ταινία τρόμου ήρθε από το πουθενά και προσγειώθηκε στην εισπρακτική κορυφή του προηγουμένου Σαββατοκύριακου.

Η Γιορτή του Σινεμά επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου με € 2 είσοδο σε όλα τα σινεμά

Το χαμηλότερο εισιτήριο τις χρονιάς για όποια προβολή επιθυμείτε μόνο για μία ημέρα.

Chania Film Festival: Έντεκα μέρες γεμάτες προβολές κι αφιερώματα στο 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Από την Τετάρτη 16 έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου προσελκύει του σινεφίλ στα Χανιά

"Ο Μεγάλος Δικτάτωρ": Σαν σήμερα (15/10) προβάλλεται για πρώτη φορά στις ΗΠΑ η ταινία που τόλμησε να σατιρίσει τον φασισμό

Μια τολμηρή και διαχρονική σάτιρα που ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στην δικτατορία, σε μια εποχή που ο κόσμος βρισκόταν στα πρόθυρα του πολέμου.

Σε ένα συγκινητικό animation η Χρυσή Αθηνά των 30ών Νυχτών Πρεμιέρας

Το γλυκόπικρο "Flow" απέσπασε το μεγάλο βραβείο αλλά και το βραβείο κοινού της επετειακής διοργάνωσης που απένειμε τις δάφνες της στο κατάμεστο Παλλάς.

Πότε θα δούμε στα σινεμά Ρέιφ Φάινς & Ζιλιέτ Μπινός ως Οδυσσέα και Πηνελόπη

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην "Επιστροφή" του Ουμπέρτο Παζολίνι που βασίζεται στην ομηρική "Οδύσσεια".