Η 40η ταινία του Κλιντ Ίστγουντ απέκτησε τρέιλερ

Νίκολας Χουλτ και Τόνι Κολέτ πρωταγωνιστούν στη νέα παραγωγή του ακούραστου σκηνοθέτη.

Juror #2 trailer

Το ημερολόγιο έγραφε 1971 όταν ο Κλιντ Ίστγουντ, ήδη διάσημος ηθοποιός, καθόταν για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για λογαριασμό της ταινίας "Play Misty for Me". Σήμερα, 53 χρόνια μετά, ο θρύλος του Χόλιγουντ στα 94(!) του επιστρέφει πίσω από την κάμερα για το "Juror #2" που μόλις απέκτησε τρέιλερ.

Πρόκειται για ένα δικαστικό δράμα με στοιχεία θρίλερ στο οποίο, όπως προδίδει ο τίτλος, η υπόθεση αφορά έναν ένορκο (Νίκολας Χουλτ) που συμμετέχει στην πολύκροτη δίκη μιας άγριας δολοφονίας. Καθώς προχωρά η νομική διαδικασία, ο άντρας έρχεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό ηθικό δίλημμα που τον κινητοποιεί να επηρεάσει τους συναδέλφους του με δόλιο τρόπο, χωρίς να είναι βέβαιο εάν ο κατηγορούμενος αθωωθεί ή όχι.

Εκτός από τον Χουλτ στη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε επίσης τους Τόνι Κολέτ, Τζ. Κ. Σίμονς, Ζόι Ντατς και Κίφερ Σάδερλαντ, μεταξύ άλλων. Το "Juror #2" κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ AFI προτού κυκλοροφρήσει σε περιορισμένη διανομή στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ του "Juror #2":

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Wolfs": H νέα ταινία των Μπραντ Πιτ & Τζορτζ Κλούνεϊ έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Apple TV+

Η νέα ταινία, σε σκηνοθεσία Τζον Γουότς, έχει ήδη καταφέρει να γίνει η πιο προβεβλημένη παραγωγή στην ιστορία του Apple TV+, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανθεκτικότητα και τη δημοτικότητα των streaming πλατφορμών στην εποχή μας.

02/10/2024

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τoν Οκτώβριο

Φουλ του arthouse, δύο συζητημένα σίκουελ και επιστροφές σημαντικών σκηνοθετών δίνουν τον τόνο στις κυκλοφορίες του μήνα.

"Joker: Τρέλα για Δύο": το πολυαναμενόμενο σίκουελ στις αίθουσες και η κριτική του "α"

Οι εντυπώσεις του "α" για το σίκουελ του Τοντ Φίλιπς και ο αναλυτικός οδηγός των αιθουσών όπου προβάλλεται η ταινία.

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική για χάρη του γιου του

Μετά από επτά χρόνια αδράνειας ο σπουδαίος ηθοποιός θα βρεθεί σύντομα ξανά μπροστά από την κάμερα.

Πως άνοιξε το "Megalopolis" στις αμερικανικές αίθουσες;

Συνοδευμένο από χλιαρές κριτικές, το φιλόδοξο έπος του Φράνσις Κόπολα συνάντησε την αδιαφορία του σινεφίλ κοινού, το οποίο αποθέωσε το animation "Το Ατίθασο Ρομπότ",

Joker: Τρέλα για Δύο

Ευρηματικό σίκουελ με έντονα σκοτεινό ύφος, το οποίο μελοποιεί τις νευρώσεις μιας διπολικής κοινωνίας, που μετατρέπει τα πάντα σε θέαμα. Καταιγιστική η Λέιντι Γκάγκα, κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Νικόλ Κίντμαν ξεπερνά τα όρια στο τρέιλερ του ερωτικού θρίλερ "Babygirl"

Σε ένα από τους πιο τολμηρούς ρόλους της καριέρας της η οσκαρική ηθοποιός φτάνει στα άκρα.