Ο ανερχόμενος σταρ Κόλμαν Ντομίνγκο μιλάει για την "Παράσταση του Σινγκ Σινγκ" (βίντεο)

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα με τον πρωταγωνιστή της συγκινητής ταινίας που δεν είναι απίθανο να τον οδηγήσει ξανά στις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ 2

Άξια υποψήφιος για Όσκαρ, σε ένα κατά τα άλλα συμβατικό δράμα ("Rustin") και βραβευμένος με Έμι για το μικρό αλλά καθοριστικό ρόλο του στο "Euphoria", ο Κόλμαν Ντομίνγκο είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που εργάζονται στο Χόλιγουντ αυτήν τη στιγμή. Και δεν είναι απίθανο να βρεθεί εκ νέου στις υποψηφιότητες της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, χάρη στην άψογη ερμηνεία που δίνει στη νέα ταινία του με τίτλο "Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ".

Εδώ υποδύεται τον Ντιβάιν Τζι, έναν άντρα που είναι έγκλειστος στις φυλακές του Σινγκ Σινγκ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο οποίος οργανώνει μια θεατρική ομάδα φυλακισμένων. Κατά την προετοιμασία ανεβάσματος μιας καινούργιας παράστασης, στο γκρουπ εντάσσεται ο ανυπότακτος Ντιβάιν Άι, ο οποίος θα αμφισβητήσει πολλά από τα στερεότυπα της όλης διαδικασίας. Όπως γράφει στην κριτική του ο Χρήστος Μήτσης για την ταινία: "Με ρεαλισμό που αγγίζει το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, μια αληθινή ιστορία φωτίζει μια εναλλακτική, σκληρή, μα και αισιόδοξη συνάντηση ζωής και τέχνης".

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το "α", ο Ντομίνγκο μιλά για το ρόλο του αλλά και την "Παράσταση" που τον σημάδεψε. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ

Sing Sing
3
  • Δραματική
  • 2023
  • Διάρκεια: 107 '
  • Γκρεγκ Κουένταρ

Έγκλειστος στις φυλακές του Σινγκ Σινγκ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο Ντιβάιν Τζι οργανώνει μια θεατρική ομάδα φυλακισμένων. Κατά την προετοιμασία ανεβάσματος μιας καινούργιας παράστασης, στο γκρουπ εντάσσεται ο ανυπότακτος Ντιβάιν Άι, ο οποίος θα αμφισβητήσει πολλά από τα στερεότυπα της όλης διαδικασίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μικρού μήκους γυρισμένες στον δημόσιο χώρο προβάλλονται στο "Ατενέ"

Οι ταινίες παρουσιάζονται σε επιμέλεια του χώρου τέχνης Jacqueline.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2024

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κάνει αφιέρωμα στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Πάνο Χ. Κούτρα

Η διοργάνωση πρόκειται επίσης να απονείμει στο δημιουργό τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο.

8ο Φεστιβάλ WIFT GR: Ανοιχτό κάλεσμα για γυναίκες δημιουργούς

Μικρού μήκους ταινίες με την υπογραφή θηλυκοτήτων από όλο τον κόσμο φέρνει για ακόμα μια χρονιά ο θεσμός που διοργανώνει το ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης Women in Film and Television (WIFT).

Μόνικα Μπελούτσι: 5 ταινίες της σταρ του σινεμά που γεννήθηκε σαν σήμερα (30/9)

Η Μόνικα Μπελούτσι γιορτάζει τα γενέθλιά της σήμερα και εμείς θυμόμαστε το πλούσιο καλλιτεχνικό της έργο μέσα από πέντε χαρακτηριστικούς ρόλους της.

Οι πιο εμβληματικοί ρόλοι του Κρις Κριστόφερσον

Θυμόμαστε τις πιο χαρακτηριστικές ερμηνείες του ηθοποιού και μουσικού με αφορμή το θάνατό του σε ηλικία 88 ετών.

Τα 101 καλύτερα σάουντρακς όλων των εποχών σύμφωνα με το Rolling Stone

Δείτε τα σάουντρακς που συμπεριέλαβε τo έγκριτο αμερικανικό περιοδικό στην πρόσφατη λίστα του.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 3/10

Φουλ του Τζόκερ στα σινεμά με την ευρεία κυκλοφορία του σίκουελ με πρωταγωνιστές τους Γιόακιν Φίνιξ και Lady Gaga.