Η Μαρία Λεκάκη έχει κάτι να μας πει στο νέο teaser του "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;"

Η αντίστροφη μέτρηση για την κινηματογραφική μεταφορά της γνωστής σειράς συνεχίζεται.

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; green teaser

Μετά το red teaser, η αντίστροφη μέτρηση για την κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" συνεχίζεται με το green teaser.

Στο νέο κλιπ η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη μας συστήνεται στο ρόλο της Φωτεινής Τσιαντικίδου. Θυμίζουμε πως στη διανομή των ρόλων βρίσκουμε ακόμα τις Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου. Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2000 χωρίς να ολοκληρωθεί, περιστρεφόταν γύρω από τις ζωές τεσσάρων γυναικών οι οποίες έχοντας κακοποιηθεί ως παιδιά, επανενώνονται ύστερα από δεκαετίες για να πάρουν εκδίκηση.

Τώρα, το "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" όχι απλώς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αλλά αποκτά δύο ταινίες σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τα δύο φιλμ ανατρέχουν στην ιστορία των ηρωίδων με στόχο "να ζητήσουν δικαίωση με έναν τρόπο παράδοξο, αναρχικό, σκοτεινό αλλά και συνάμα παιδικό, θέτοντας επί κινηματογραφικού τάπητος το δικαίωμα ενός πληγωμένου ανθρώπου στην αυτοδικία. Η πρώτη ταινία αναπτύσσει τις απόπειρες των τεσσάρων γυναικών να φτάσουν στον στόχο τους και η δεύτερη, που είναι απόλυτη συνέχεια της πρώτης, ολοκληρώνει με έναν καταλυτικό τρόπο αυτές τις απόπειρες".

Η πρώτη ταινία "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2025.

Δείτε το teaser του "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μια συνέντευξη για την πολιτική και την εργατική τάξη με τον "Παρείσακτο" Λαντζ Λι

Ο διακεκριμένος Γάλλος σκηνοθέτης ("Οι Άθλιοι") μιλά στο "α" για το νέο του κοινωνικό δράμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/09/2024

Σεμινάρια ιστορίας κινηματογράφου από τον Χρήστο Μήτση

Μάθετε τα πάντα για το παρελθόν και το παρόν της έβδομης τέχνης από τον πολύπειρο κριτικό κινηματογράφου του "α".

Ραντεβού με Έναν Serial Killer

Η αληθινή ιστορία του Ρόντνεϊ Αλκάλα ενισχύεται μυθοπλαστικά και μετατρέπεται σε ένα σφιχτοδεμένο θρίλερ, το οποίο περιγράφει καίρια τον συστημικό μισογυνισμό μιας ολόκληρης εποχής και κοινωνίας.

Slow

Βραβείο σκηνοθεσίας στο Σάντανς για μια εναλλακτική ερωτική ιστορία η οποία αμφισβητεί με συγκινητική τρυφερότητα μια σειρά από στερεότυπα πάνω στην ανθρώπινη επικοινωνία και συντροφικότητα.

Η Παράσταση του Σινγκ Σινγκ

Με ρεαλισμό που αγγίζει το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, μια αληθινή ιστορία φωτίζει μια εναλλακτική, σκληρή, μα και αισιόδοξη συνάντηση ζωής και τέχνης.

Κόκκινο Νησί

Ατμοσφαιρική, χαμηλής έντασης ιστορία ενηλικίωσης ενός αγοριού, αλλά και μιας ολόκληρης χώρας, στη σκιά έντονων κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών.

Μπανέλ & Άνταμα

Γραφικά τοπία, γοητευτικές εικόνες και ένας κόσμος δέσμιος πολλαπλών προκαταλήψεων, σε ένα λακωνικό και χαμηλότονο, μα υποβλητικό σκηνοθετικό ντεμπούτο.