Θερινό με τα παιδιά: Τι μπορούν να δουν οι μικροί μας φίλοι στο σινεμά την ερχόμενη εβδομάδα;

Αυτές είναι οι ταινίες animation που παίζονται στους κινηματογράφους τη βδομάδα του δεκαπενταύγουστου.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Διανύοντας ένα καυτό καλοκαίρι με πολλές ταινίες, σας προτείνουμε μερικές για να δείτε με τους μικρούς μας φίλους στις διακοπές.

Τα μυαλά που κουβαλάς 2

Η μικρή Ράιλι ετοιμάζεται για την αθλητική κατασκήνωση, αναμενόμενα είναι πολύ χαρούμενη και τα ανθρωπόμορφα συναισθήματα στο μυαλό της κρατάνε την ισορροπία. Η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία, είναι τα κλασικά συναισθήματα που έχει η ψυχολογία της μικρής πρωταγωνίστριας, ωστόσο εκείνο το βράδυ εμφανίζεται η Ανησυχία, η οποία έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Ο αγαπημένος γάτος επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη και όπως πάντα μισεί τις Δευτέρες. Κάπως απροσδόκητα εμφανίζεται ο Βικ, ο πατέρας του Γκάρφιλντ και μπλέκει αυτόν και τον ότι σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Οι τρεις τους πρέπει να ληστέψουν ένα φορτίο γάλακτος για το συμφέρον του κακοποιού Τζινξ. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Kung Fu Panda 4

Ο Πο επιστρέφει για 4η φορά στη μεγάλη οθόνη και μαθαίνει ότι πρέπει να αφήσει τον ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να γίνει ο πνευματικός ηγέτης της Κοιλάδας της Ειρήνης. Καλείται να διαλέξει διάδοχο καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα απειλή, η οποία αναζητεί το Ραβδί της Σοφίας. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Ο πάντα-Πανγκ στην Αφρική

Το πάντα Πανγκ ταξιδεύει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του, την οποία έχει απαγάγει ένας άρχοντας τη ζούγκλας. Στη τεράστια διαδρομή του θα έρθει αντιμέτωπο με εμπόδια, εχθρούς αλλά και νέες γνωριμίες. Μια παιδική ταινία με τα κλασικά μηνύματα και κωμικούς χαρακτήρες για παιδιά. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Η Φύλακας των Δράκων

Οι τύχες της αρχαίας Κίνας έχουν εναποτεθεί στις πλάτες ενός κοριτσιού που έχει το χάρισμα να μιλάει με τους δράκους. Καλείται να βρει το τελευταίο αυγό δράκου πριν τις σκοτεινές δυνάμεις του παλατιού και να το σώσει από αυτές. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Στα Ίχνη του Δον Κιχώτη

Εμπνευσμένος από τον θρυλικό φαντασιόπληκτο ιππότη του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, ο Αλφόνσο Κιχώτης με τους φίλους του Πάντσο Πάντσα και Βικτώρια προσπαθούν να ανακαλύψουν τα σχέδια το μεγαλοεργολάβου και να σώσουν την αγαπημένη του Λα Μάντσα από τα σχέδιά του. Ο απόγονος του Δον Κιχώτη και οι φίλοι του μπλέκονται σε μια σύγχρονη οικολογική περιπέτεια. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Γιόακιν Φίνιξ αποχώρησε από το πολυαναμενόμενο γκέι δράμα του Τοντ Χέινς

Ο οσκαρικός ηθοποιός εγκατέλειψε το τολμηρό σχέδιο μόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο Μεξικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
13/08/2024

Τα καλύτερα Whodunnit σύμφωνα με το Indiewire

Το Indiewire αποκάλυψε τις καλύτερες ιστορίες μυστηρίου στο κινηματογράφο.

Ελληνικό box office: Ποιος θα τα βάλει με τους "Deadpool & Wolverine";

Αυγουστιάτικη ραστώνη στην αγορά, με πρεμιέρες "μεσαίου βεληνεκούς" και τους συνήθεις υπερηρωικούς υπόπτους να συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Γκρου επιστρέφει αγγλόφωνος και μαζί του τρεις νέες γαλλικές ταινίες και τρεις επανεκδόσεις.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (8-14/8)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Χίτσκοκ, Paw Patrol, γαλλική κωμωδία και πολλά ακόμα έρχονται στο Cinefix

Αυτές είναι οι ταινίες που επιλέχθηκαν από το Cinema Alive να προβληθούν στο Κτήμα Φιξ.

Ο Ξαβιέ Λεγκράν μιλάει για τον "Διάδοχο" και μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές της χρονιάς

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης του "Μετά τον Χωρισμό" μας εξηγεί τα μυστικά του τελευταίου, αγωνιώδους όσο και σοκαριστικού ψυχολογικού θρίλερ του.