Χίτσκοκ, Paw Patrol, γαλλική κωμωδία και πολλά ακόμα έρχονται στο Cinefix

Αυτές είναι οι ταινίες που επιλέχθηκαν από το Cinema Alive να προβληθούν στο Κτήμα Φιξ.

κτήμα φιξ

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής ανοίγει το Κτήμα Φιξ για δεύτερη χρονιά ως πάρκο πρασίνου, ιστορίας και πολιτισμού, λειτουργώντας το Cinefix με την επιμέλεια της ομάδας του Cinema Alive. Παράλληλα με τις βόλτες σας, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ στις 9:00 μ.μ  για όλο το καλοκαίρι, απολαύστε στο Cine Fix δωρεάν μία επιλεγμένη ταινία από τον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο λειτουργεί καντίνα με εκλεκτά διαλεγμένα υλικά όπως και μπαρ με κοκτέιλ ώστε να γίνουν οι βραδιές σας ακόμα πιο απολαυστικές βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό. Η διακόσμηση εμπνευσμένη από αγαπημένα παραμύθια συναρπάζει μικρούς και μεγάλους που νιώθουν να εισβάλουν σε ένα παραμυθένιο χώρο χαράς και διασκέδασης. 

Πρόγραμα προβολών

Ο Γαμπρούλης μας

9/8
Ο Γαμπρούλης μας (Beaux-parents) (2019)
Η γυναίκα του θέλει να τον χωρίσει και απαγορεύει στους γονείς της να τον ξαναδούν. Τα πεθερικά του, όμως, προτιμούν αυτόν για γαμπρό τους και θα κάνουν τον παν για να μην τον αφήσει η κόρη τους. Πρωταγωνιστούν οι Ζοσιάν Μπαλασκό, Ντιντιέ Μπουρντόν, Μπρούνο Μπεναμπάρ.
Σε σκηνοθεσία του Έκτορ Καμπέγιο Ρέγιες.

north_by_northwest2

10/8
Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων (North by Northwest) (1959)
Η αριστούργηματική κατασκοπική, μελοδραματική κομεντί του Άλφρεντ Χίσκοκ Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων. Πρωταγωνιστούν οι Κάρι Γκραντ, Έβα Μαρί Σεντ, Τζέιμς Μέισον, Τζέσι Ρόις Λάντις, Λίο Τζ. Κάρολ
Σε σκηνοθεσία του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

11/8
PAW Patrol: Η Ταινία (2021) (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
To PAW Patrol ξεκινάει την πρώτη περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη! Όταν ο αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στη γειτονική Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα ηρωικά κουτάβια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη αποστολή στην καριέρα τους. Στην πορεία, η ομάδα βρίσκει τη βοήθεια μιας νέου συμμάχου, της έξυπνης Ντάτσχουντ Λίμπερτι και μαζί με το PAW Patrol παλεύουν για να σώσουν τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας! Μπορεί το PAW Patrol να σώσει την πόλη πριν να είναι πολύ αργά;
Σε σκηνοθεσία του Καλ Μπράνκερ.

PAW Patrol: Η Ταινία

16/8
Τζαμάικα (2017)
Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά. Μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνά όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ώς την Τζαμάικα -το άκουσμα που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη, υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή. Εμφανίζονται οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός.
Σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφωνιού.

17/8
Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες (Les Cyclades) (2023)
Όταν οι αχώριστες παιδικες φίλες Magalie (Call My Agent!'s Laure Calamy) και Blandine (Olivia Côte) διασταυρώνονται μετά από πολλά χρόνια, αποφασίζουν να κάνουν επιτέλους τις διακοπές των ονείρων τους στην Ελλάδα. Μια παράξενα διασκεδαστική ιστορία γυναικείας συντροφικότητας, με πρωταγωνίστρια επίσης την υποψήφια για Όσκαρ Κρίστιαν Σκοτ Τόμας (The English Patient, Four Weddings and a Funeral).
Σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φιτούσι.

18/8
Η Μικρή Πυροσβέστης (Fireheart) (2022) (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
Στη Νέα Υόρκη το 1932, οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να είναι πυροσβέστες. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται σε μυστηριώδεις πυρκαγιές, η Τζόρτζια Νόλαν βλέπει μια χρυσή ευκαιρία. Μεταμφιέζεται σε Τζο και μπαίνει σε μια ομάδα αυτοσχέδιων πυροσβεστών.
Σε σκηνοθεσία των Τιεντόρ Τι και Λοράν Ζεϊτούν.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Ξαβιέ Λεγκράν μιλάει για τον "Διάδοχο" και μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές της χρονιάς

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης του "Μετά τον Χωρισμό" μας εξηγεί τα μυστικά του τελευταίου, αγωνιώδους όσο και σοκαριστικού ψυχολογικού θρίλερ του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Ο Διάδοχος

Ψυχολογικό δράμα με πειστική, υποβλητικά μυστηριώδη ατμόσφαιρα, το οποίο όμως δυσκολεύεται να υποστηρίξει μέχρι τέλους τις ψυχολογικές αλήθειες του. Από τον σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου "Μετά τον Χωρισμό".

Το Γύρισμα

Η τέχνη μιμείται τη ζωή και αντιστρόφως, σε μια γλυκόπικρη, σαρκαστική και πολύ… γαλλική απομυθοποίηση του λαμπερού κόσμου της μεγάλης οθόνης.

Το Κορίτσι των Γενεθλίων

Η δυναμική Τρίνε Ντίρχολμ παίρνει επάνω της ένα ασφυκτικών προθεσμιών και χώρων δραματικό θρίλερ, το οποίο αντιμετωπίζει τολμηρά το ζήτημα της γυναικείας κακοποίησης.

Η Ζαριά

Τα περίπλοκα παιχνίδια της τύχης δεν γίνονται απόλυτα πιστευτά σε ένα ερωτικό θρίλερ με πρωτοκλασάτο καστ και επινοημένη πλοκή.

Η Πύλη της Κολάσεως

Μεγάλο Βραβείο στις Κάνες και ξενόγλωσσο Όσκαρ για μια συγκινητική και εικαστικά εντυπωσιακή ιστορία πάθους τραγικών διαστάσεων, από τις πρώτες διεθνείς επιτυχίες του γιαπωνέζικου κινηματογράφου.