Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θα κυκλοφορήσει η βιογραφική ταινία βασισμένη στο βιβλίο της "Η γυναίκα μέσα μου"

Μέσα από την ανάρτηση της στο X (Twitter) η ποπ σταρ έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για την κινηματογραφική της βιογραφία.

britney spears

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιβεβαίωσε μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση της στο X (Twitter) (1/8/2024) τον ερχομό της βιογραφικής ταινίας η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο της "Η γυναίκα μέσα μου". Πιο συγκεκριμένα, προέτοιμασε το κοινό της δηλώνοντας "Ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου ότι εργάζομαι σε ένα μυστικό πρότζεκτ με τον #MarcPlatt. Έκανε πάντα τις αγαπημένες μου ταινίες… μείνετε συντονισμένοι." Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό και από την συγκεκριμένη ανάρτηση, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μαρκ Πλατ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Τζον.Μ.Τζου. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της "Η γυναίκα μέσα μου" και σαν κεντρικό θεματικό άξονα έχει την αναφορά στη συντηριτική επίβλεψη της από τον πατέρα της ο οποίος κατείχε την κηδεμονία της. Πιο αναλυτικά, αφορά την πορεία της σουπερ σταρ περιγράφοντας αναλυτικά τη ζωή της αλλά και παρουσιάζοντας την οπτική γωνία της Britney σε θέματα που αποτελεί κεντρικό πρόσωπο αλλά ποτέ άλλωτε δεν είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο χωρισμός της με τον Τζάστιν Τιμμπερλέικ αλλά και επόμενες σχέσεις της, η οικογένεια της και διάφορες φήμες γυρω από το όνομα της. Τα βιώματα της με τους paparazzi στην Αμερική αλλά και το αντίκτυπο που είχε η φήμη και η βιομηχανία του θεάματος στην ψυχολογία της. 

britney spears

Ήδη διαβάζοντας το βιβλίο της μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με όλα αυτά αλλά και την εντυπωσιακή ιστορία του εγκλεισμού της λόγω της κηδεμονίας την οποία κατείχε ο πατέρα της. Και ενώ φαινόταν για 13 συναπτά έτη η ελπίδα και η αίσθηση ελευθερίας να είναι έννοιες οι οποίες έχουν χαθεί από το προσκήνιο για την Britney, εκείνη μέσα από τις συνεχόμενες μάχες της στο δικαστήριο του Λος Αντζελες κατέφερε όχι μόνο να αλλάξει τη ζωή της αλλά και να έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται τα βιώματα της μέσα από αυτο το βιβλίο. Πιο συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ δηλώνει "Έχυσα την καρδιά και την ψυχή μου στα απομνημονεύματά μου και είμαι ευγνώμων στους θαυμαστές και τους αναγνώστες μου σε όλο τον κόσμο για την αμέριστη υποστήριξή τους." 

Το "Η γυναίκα μέσα μου" από το οποίο η Μπρίτνεϊ είχε κέρδος ύψους 15 εκατομμυρίων, ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Δεν είχαν περάσει πάνω από 3 μήνες αφότου είχε καταφέρει με δικαστική απόφαση να τερματίσει τη συντηριτική επίβλεψη της μετά από 13 συνεχόμενα χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.