Erica Ash: Πέθανε στα 46 της η ηθοποιός του "Scary Movie"

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο της Erica Ash ανακοίνωσε η μητέρα της.

Erica Ash

Η Erica Ash έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών. Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το Scary Movie και το Survivor's Remorse, έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τα δυσάρεστα νέα του θανάτου της ανακοίνωσε η μητέρα της, Diann Ash.

"Είμαστε βαθιά στεναχωρημένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, αδερφής και φίλης Erica Chantal Ash. Μετά από μία μακρά και θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, έφυγε ήσυχα περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της" σημείωσε η μητέρα της μιλώντας στο TMZ.

Και πρόσθεσε: "Η Erica ήταν μία απίστευτη γυναίκα και ταλαντούχα καλλιτέχνις που άγγιξε αμέτρητες ψυχές με την ευστροφία της, το χιούμορ και τον αυθεντικό ενθουσιασμό για τη ζωή. Η θύμησή της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Προς τιμήν της μνήμης της Erica, η οικογένεια ζητά όποιες δωρεές να γίνουν στα Susan G. Komen Cancer Foundation ή Breast Cancer Foundation. Είμαστε ευγνώμονες για την εκφράσεις αγάπης και στήριξης σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου".

Η καλή της φίλη και πρώην συμπαρουσιάστρια Loni Love ήταν από τους πρώτους που επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με ένα αφιέρωμα που έκανε στο Instagram. "Θα έβαζε όλο τον εαυτό της στη δουλειά. Θα ήταν πάντα εκεί... τώρα έφυγε... Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους θαυμαστές της".

Πηγή: madamefigaro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Οι υπερήρωες επέστρεψαν

Υπερηρωικό άνοιγμα για το "Deadpool & Wolverine", το οποίο εκτόπισε εμφατικά τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" από την εισπρακτική κορυφή ύστερα από έξι ολόκληρες εβδομάδες!

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
31/07/2024

Ποιότητα, πολυτέλεια και ιταλικό αέρα φέρνουν τα Options Cinemas

Οι δύο υπαίθριοι κινηματογράφοι προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με υψηλών προδιαγραφών προβολές και άριστη φιλοξενία σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

To 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Σινέ Καμάρι

Η κινηματογραφική διοργάνωση της Θήρας γιόρτασε και φέτος τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, προσεγγίζοντας σινεφίλ από όλες τις ηλικίες.

Συνεχίζονται οι προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ

Αφιερωμένες στον πρωτοπόρο Bill Viola θα είναι οι προβολές της Πέμπτης.

Το κτήμα Φιξ ανοίγει και φέτος για προβολές ταινιών

Σε συνεργασία με την ομάδα Cinema Alive το κτήμα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για να απολαύσουν τις ταινίες μέσα στο πάρκο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU ως Doctor Doom

Από υπερήρωας σε... υπερεχθρός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο μέχρι πρότινος Ironman.

Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Megalopolis" του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους το αμφιλεγόμενο magun opus του εμβληματικού σκηνοθέτη.