Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Αύγουστο

Ανακαλύψτε τους τίτλους με τους οποίους αποχαιρετούμε το καλοκαίρι.

Alien: Romulus trailer 2 «Alien: Romulus»

Ανακαλύψτε τους τίτλους με τους οποίους αποχαιρετούμε το καλοκαίρι.

1/8

Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ
Επετειακή επανέκδοση για μία από τις πιο συζητημένες ταινίες όλων των εποχών. Ο πρώην τραπεζίτης Άντι καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της γυναίκας του και του εραστή της, ένα έγκλημα που αρνείται ότι διέπραξε. Μέσα στις βίαιες συνθήκες της φυλακής γίνεται φίλος με έναν συγκρατούμενό του, τον Ρεντ, ξεκινώντας ένα ταξίδι επιβίωσης, φιλίας, ελπίδας και αναζήτησης της ελευθερίας.

Υψηλή Κοινωνία
Κλασάτο Χόλιγουντ με τους Γκρέις Κέλι και Φρανκ Σινάτρα. Κυρία της υψηλής κοινωνίας που ετοιμάζεται να νυμφευθεί, δέχεται την ξαφνική επίσκεψη του πρώην συζύγου της και δύο δημοσιογράφων κουτσομπολίστικου περιοδικού, οι οποίοι ίσως της ανατρέψουν τα σχέδια στο διάστημα 48 ωρών, βοηθώντας την να συνειδητοποιήσει ποια είναι και ποιον αγαπά πραγματικά.

8/8

Υπόθεση Γκολντμάν
Αγωνιώδες δικαστικό δράμα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Το 1976 ξεκινά η δεύτερη δίκη του Πιέρ Γκολντμάν, ενός ακροαριστερού ακτιβιστή ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τέσσερις ένοπλες ληστείες, οι οποίες είχαν ως συνέπεια το θάνατο δύο πολιτών. Σε αυτήν την τελευταία δίκη του, ο Γκολντμάν δεν αποποιείται των ευθυνών του, ωστόσο υποστηρίζει ακράδαντα την αθωότητά του για την υπόθεση που αφορά την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Η μαχητικότητά του, σε συνδυασμό με το βιβλίο που είχε γράψει νωρίτερα μέσα από τη φυλακή, παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε ο Γκολντμάν να αναχθεί σε δημοφιλή δημόσια φιγούρα, με τη νομική τροπή των πραγμάτων, ωστόσο, να επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις. Η ταινία απέσπασε βραβείο Σεζάρ α’ ανδρικού ρόλου.

22/8

Παγίδα
Ένα νέο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ έχει σκαρφιστεί ο μοντέρνος άρχοντας του σασπένς. Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ("Η Έκτη Αίσθηση", "Οιωνός", "Διχασμένος") τοποθετεί τη δράση κατά τη διάρκεια μιας ποπ συναυλίας την οποία επισκέπτονται ένας πατέρας με την έφηβη κόρη του. Η εύφορη ατμόσφαιρα, όμως, παίρνει αιφνιδιαστικά μια φρικτή τροπή, όταν ο μπαμπάς συνειδητοποιεί πως η συναυλία αποτελεί την αφορμή για να παγιδεύσει η αστυνομία έναν αιμοδιψή εγκληματία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Χόλιγουντ Τζος Χάρνετ, ο οποίος έχει επιστρέψει δυναμικά σε φόρμα.

Borderlands
Οι βραβευμένες με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ και Τζέιμι Λι Κέρτις, με τους Κέβιν Χαρτ και Τζακ Μπλακ, πρωταγωνιστούν στη φιλόδοξη περιπέτεια που βασίζεται σε ένα από τα πιο εμπορικά video games όλων των εποχών. Η ταινία θέλει τη Λίλιθ, μια διαβόητη κυνηγό επικηρυγμένων, να επιστρέφει απρόθυμα στο σπίτι της στο χαοτικό πλανήτη Πανδώρα. Η αποστολή της είναι να βρει την εξαφανισμένη κόρη του Άτλας, του πιο ισχυρού ανθρώπου του σύμπαντος. Για να τα καταφέρει, η Λίλιθ είναι υποχρεωμένη να συμμαχήσει με "συναγωνιστές" που δε διαθέτουν τα επαρκή προσόντα. Χωρίς να έχουν άλλη επιλογή, όλοι τους καλούνται, εκτός από την ανεύρεση της κόρης, να τα βάλουν με ένα επικίνδυνους παντοδύναμους εξωγήινους ώστε να προστατέψουν την Πανδώρα.

Εγώ ο Απαισιότατος 4
Το "Εγώ ο Απαισιότατος" προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο στο σύμπαν του. Στην τέταρτη ταινία της σειράς, ο σαρδόνιος Γκρου έχει πια αποκτήσει παιδί και ταυτόχρονα, καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της φιλενάδας του Βαλεντίνας, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια μαζί με τα άτακτα Μίνιονς.

29/8

Alien: Romulus
Το σπουδαίο horror franchise που ξεκίνησε τη δεκαετία του ‘80 ο Ρίντλεϊ Σκοτ, αποκτά ένα νέο κεφάλαιο. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο Ουρουγουανός σκηνοθέτης Φέντε Άλβαρεζ ("Το Πρόσωπο του Κακού", "Μην Ανασαίνεις") ο οποίος τοποθετεί τη δράση είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρωτότυπης ταινίας. Η υπόθεση θέλει την επιστήμονα Ρέιν Καραντάιν μαζί με μια ομάδα γαλαξιακών αποίκων να έρχονται αντιμέτωποι με το αιμοδιψές πλάσμα καθώς εξερευνούν ένα εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η ανερχόμενη Κάιλι Σπένι, την οποία είδαμε να δίνει μια άψογη ερμηνεία στο πρόσφατα "Priscilla" (Σοφία Κόπολα). Στη διανομή των ρόλων συμμετέχουν επίσης οι Ντέιβιντ Τζόνσον, Άρτσι Ρενό, Σπάικ Φερν και Αϊλίν Γου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο εμβληματικός δημιουργός του "Alien" Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται στην παραγωγή με τον εξίσου καθοριστικό Τζέιμς Κάμερον ("Aliens") να κρατά συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Erica Ash: Πέθανε στα 46 της η ηθοποιός του "Scary Movie"

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο της Erica Ash ανακοίνωσε η μητέρα της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Ελληνικό box office: Οι υπερήρωες επέστρεψαν

Υπερηρωικό άνοιγμα για το "Deadpool & Wolverine", το οποίο εκτόπισε εμφατικά τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" από την εισπρακτική κορυφή ύστερα από έξι ολόκληρες εβδομάδες!

Ποιότητα, πολυτέλεια και ιταλικό αέρα φέρνουν τα Options Cinemas

Οι δύο υπαίθριοι κινηματογράφοι προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με υψηλών προδιαγραφών προβολές και άριστη φιλοξενία σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

To 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Σινέ Καμάρι

Η κινηματογραφική διοργάνωση της Θήρας γιόρτασε και φέτος τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, προσεγγίζοντας σινεφίλ από όλες τις ηλικίες.

Συνεχίζονται οι προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ

Αφιερωμένες στον πρωτοπόρο Bill Viola θα είναι οι προβολές της Πέμπτης.

Το κτήμα Φιξ ανοίγει και φέτος για προβολές ταινιών

Σε συνεργασία με την ομάδα Cinema Alive το κτήμα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για να απολαύσουν τις ταινίες μέσα στο πάρκο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU ως Doctor Doom

Από υπερήρωας σε... υπερεχθρός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο μέχρι πρότινος Ironman.