Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 1/8

Δείτε τις ταινίες με τις οποίες υποδέχονται οι κινηματογράφοι τον Αύγουστο.

Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»

Update: Προστέθηκε η επανέκδοση της ταινίας "Το Χρήμα της Οργής".

Δείτε τις ταινίες με τις οποίες υποδέχονται οι κινηματογράφοι τον Αύγουστο.

Μόνοι στη Νέα Υόρκη

Αστικό road movie με τους Σον Πεν και Ντακότα Τζόνσον. Μια νεαρή γυναίκα προσγειώνεται στο αεοδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και παίρνει ταξί, προσδοκώντας πως θα ακολουθήσει μια τυπική κούρσα. Γρήγορα, ωστόσο, ο ταξιτζής ξεκινά μια συζήτηση που οδηγείται σε εντελώς απρόβλεπτα μονοπάτια, καθώς μακραίνει η νύχτα και οι δυο τους διασχίζουν τους δρόμους του Μανχάταν.

Η Μούσα του Μπονάρ

Μια ρομαντική βιογραφία του ζωγράφου Πιέρ Μπονάρ από τον Μαρτέν Προβόστ ("Το Χάρισμα της Σεραφίν"). Ένα καλλιεπές χρονικό της σχέσης του καλλιτέχνη με τη μούσα του, αλλά και των απροσδόκητων ερωτικών περιπτύξεων μιας ζωής με διαδοχικά σκαμπανεβάσματα.

Δύο προς Ένα

Γερμανική κωμωδία με τη Σάντρα Χίλερ ("Ανατομία μιας Πτώσης"). Το καλοκαίρι του 1990, μερικούς μήνες μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και το τέλος της Ανατολικής Γερμανίας, τρεις φίλοι συνειδητοποιούν πως το συνάλλαγμα του πρώην σοσιαλιστικού κράτους μπορεί θεωρητικά να μην έχει αξία, αλλά δεν είναι τελείως άχρηστο. Έτσι, όταν ανακαλύπτουν πως σε μια παλιά σήραγγα ορυχείου έχουν καταχωνιαστεί εκατομμύρια χαρτονομίσματα, αποφασίζουν να στήσουν μια κομπίνα και να τα ξοδέψουν προτού παρασύσρει στο διάβα του τα πάντα ο επελαύνων καπιταλισμός...

Δεύτερος Γύρος

Τρικολόρ εκλογικός πυρετός με τη Σεσίλ ντε Φρανς. Μια πολιτική συντάκτρια, που έχει υποβαθμιστεί σε αθλητικογράφο, αναλαμβάνει να καλύψει την προεκλογική καμπάνια του επικρατέστερου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές. Αυτός είναι ένας γοητευτικός πενηντάρης, γόνος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της χώρας. Όλα πάνε καλά, μέχρι που η έρευνα της δημοσιογράφου για το παρελθόν του υποψηφίου Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας φέρνει στο φως τελείως αναπάντεχα γεγονότα.

Τύχη να σου Πετύχει

Ένας λαχνός φέρνει πλούτη και κωμικές παρεξηγήσεις σε μια παρέα αγνώστων. Το απίθανο γίνεται πραγματικότητα και μια σειρά μη προνομιούχων πολιτών κερδίζει στο λότο και αποκτά ξαφνικά αμύθητα πλούτη. Ταυτόχρονα, όμως, η ζωή τους "χτυπά" με αλλεπάλληλες κακοτοπιές που τους φτάνουν στα όριά τους.

Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony

Anime που σμίγει την περιπέτεια με τη φαντασία. Ο Νόμπιτα Νόμπι είναι ένα 10χρονο τεμπέλικο αγόρι με καλή καρδιά, αλλά κάκιστη απόδοση στο σχολείο. Μια μέρα, ο δισέγγονός του από τον 22ο αιώνα στέλνει ένα μπλε ρομπότ σε μορφή γάτας, τον Ντόρεμον, για να βοηθήσει τον Νίμπι να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τον ίδιο και τους απογόνους του.

Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ

Επετειακή επανέκδοση για μία από τις πιο συζητημένες ταινίες όλων των εποχών. Ο πρώην τραπεζίτης Άντι καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της γυναίκας του και του εραστή της, ένα έγκλημα που αρνείται ότι διέπραξε. Μέσα στις βίαιες συνθήκες της φυλακής γίνεται φίλος με έναν συγκρατούμενό του, τον Ρεντ, ξεκινώντας ένα ταξίδι επιβίωσης, φιλίας, ελπίδας και αναζήτησης της ελευθερίας.

Υψηλή Κοινωνία

Κλασάτο Χόλιγουντ με τους Γκρέις Κέλι και Φρανκ Σινάτρα. Κυρία της υψηλής κοινωνίας που ετοιμάζεται να νυμφευθεί, δέχεται την ξαφνική επίσκεψη του πρώην συζύγου της και δύο δημοσιογράφων κουτσομπολίστικου περιοδικού, οι οποίοι ίσως της ανατρέψουν τα σχέδια στο διάστημα 48 ωρών, βοηθώντας την να συνειδητοποιήσει ποια είναι και ποιον αγαπά πραγματικά.

Θυσία

Αριστουργηματικός Αντρέι Ταρκόφσκι. Σε μια ήσυχη και απόμερη περιοχή της Σουηδίας, ο Αλεξάντερ και η οικογένειά του γιορτάζουν τα γενέθλιά του όταν πληροφορούνται πως απειλούνται από πυρηνικό όλεθρο.

Το Χρήμα της Οργής

Δεξιοτεχνικό νουάρ από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Ο Τζόνι Κλέι, πρώην κατάδικος, σχεδιάζει με ακριβόλογη λεπτομέρεια μια εντυπωσιακή ληστεία στον Ιππόδρομο. Όμως μετά το πέρας της επιχείρησης, τίποτα δεν πάει όπως σχεδιάστηκε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Erica Ash: Πέθανε στα 46 της η ηθοποιός του "Scary Movie"

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο της Erica Ash ανακοίνωσε η μητέρα της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Ελληνικό box office: Οι υπερήρωες επέστρεψαν

Υπερηρωικό άνοιγμα για το "Deadpool & Wolverine", το οποίο εκτόπισε εμφατικά τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" από την εισπρακτική κορυφή ύστερα από έξι ολόκληρες εβδομάδες!

Ποιότητα, πολυτέλεια και ιταλικό αέρα φέρνουν τα Options Cinemas

Οι δύο υπαίθριοι κινηματογράφοι προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με υψηλών προδιαγραφών προβολές και άριστη φιλοξενία σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

To 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Σινέ Καμάρι

Η κινηματογραφική διοργάνωση της Θήρας γιόρτασε και φέτος τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, προσεγγίζοντας σινεφίλ από όλες τις ηλικίες.

Συνεχίζονται οι προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ

Αφιερωμένες στον πρωτοπόρο Bill Viola θα είναι οι προβολές της Πέμπτης.

Το κτήμα Φιξ ανοίγει και φέτος για προβολές ταινιών

Σε συνεργασία με την ομάδα Cinema Alive το κτήμα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για να απολαύσουν τις ταινίες μέσα στο πάρκο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU ως Doctor Doom

Από υπερήρωας σε... υπερεχθρός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο μέχρι πρότινος Ironman.