Παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο για το "Κρέας" του Δημήτρη Νάκου

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ταξιδεύει στο κορυφαίο φεστιβάλ του Καναδά για την παγκόσμια πρεμιέρα του μεγάλου μήκους ντεμπούτου του.

Κρέας ταινία

Πολυβραβευμένος για τις μικρού μήκους ταινίες του, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Νάκος προετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του μεγάλου μήκους ντεμπούτου του, η οποία πραγματοποιείται σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ του κόσμου.

Ο λόγος για το 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο (5-15/9), το οποίο επέλεξε στο τμήμα Discovery την ταινία "Κρέας". Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η υπόθεση τοποθετείται σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας, όπου ο Τάκης ετοιμάζει τα εγκαίνια του νέου του κρεοπωλείου. Μια μέρα πριν τα εγκαίνια, ο γιος του, Παύλος σκοτώνει τον γείτονα που διεκδικεί μέρος της γης τους. Μοναδικός μάρτυρας ο Χρήστος, ένας νεαρός από την Αλβανία, τον οποίο ο Τάκης έχει μαζί του από μικρό.

Στο "Κρέας" πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι: Ακύλλας Καραζήσης, Κώστας Νικούλι, Παύλος Ιορδανόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Συμεωνίδης και Ναταλία Σουίφτ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Για καλό σινεμά, κρασί και πίτσα στην ανανεωμένη Αίγλη Ζαππείου

Με νέο πρόσωπο συστήνεται το ιστορικό θερινό σινεμά στην καρδιά του κέντρου, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε όλα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/07/2024

Η επανέκδοση του "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι ίσως η σημαντικότερη του καλοκαιριού

Το οσκαρικό μελόδραμα "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ άλλαξε άρδην το κινηματογραφικό τοπίο πριν 25 χρόνια και τώρα επιστρέφει σε ένα κόσμο πιο κοντά σε εκείνον που οραματίστηκε ο Ισπανός auteur.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής των Όσκαρ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες παραγωγούς ταινιών να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα βραβεία της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Μπομπ Ντίλαν στο teaser του A Complete Unknown

Τραγουδώντας το "A Hard Rain's A-Gonna Fall" συστήνεται στο ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού ο διάσημος ηθοποιός.

Όλα για τη Μητέρα μου

Βραβείο διεθνούς Όσκαρ για ένα απενοχοποιημένα πληθωρικό και απόλυτα αλμοδοβαρικό μελόδραμα, το οποίο παραμένει μοντέρνο, συγκινητικό και αδιαπραγμάτευτα πολύτιμο.

Deadpool & Wolverine

Το πάλαι ποτέ πιο διασκεδαστικό franchise του MCU εδώ παίρνει αναίτια στα σοβαρά τον εαυτό του και επαναλαμβάνει μηχανικά μια συνταγή που χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.

Ο Κανόνας του Παιχνιδιού

Πρωτότυπη, σεναριακά ιδιοφυής και σκηνοθετικά αξεπέραστη.