Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Μπομπ Ντίλαν στο teaser του A Complete Unknown

Τραγουδώντας το «A Hard Rain's A-Gonna Fall» συστήνεται στο ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού ο διάσημος ηθοποιός.

A Complete Unknown teaser

Μια πρώτη δυνατή γεύση της βιογραφίας του Μπομπ Ντίλαν προσφέρει το πρώτο teaser του "A Complete Unknown", της αναμενόμενης ταινίας που θέλει τον Τιμοτέ Σαλαμέ να ενσαρκώνει το θρυλικό τραγουδοποιό.

Μάλιστα, στο απόσπασμα ο διάσημος ηθοποιός τραγουδά ο ίδιος το κομμάτι "A Hard Rain's A-Gonna Fall" με αξιοσημείωτη επάρκεια, ανεβάζοντας τις προσδοκίες για το τελικό αποτέλεσμα. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δοκιμασμένος Τζέιμς Μάνγκολντ ("Walk the Line", "Λόγκαν", "Κόντρα σε Όλα", "Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου"), ο οποίος στην ταινία εστιάζει στα πρώτα δύσκολα χρόνια της καριέρας του Ντίλαν, στις αρχές της δεκαετίας του '60. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον τότε 19χρονο μουσικό, καθώς από τη Μινεσότα φτάνει στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη του, μέχρις ότου κατακτήσει την κορυφή. Στιγμή που μετουσιώνεται στην εμβληματική εμφάνισή του στο Newport Folk Festival το 1965. Να σημειώσουμε, επίσης, πως εκείνη είναι η περίοδος που επικρίθηκε έντονα, διότι χρησιμοποίησε ηλεκτρική κιθάρα για να παίξει folk, κίνηση στα όρια της προδοσίας από τους ομότεχνούς του...

Εκτός από τον Σαλαμέ, στη διανομή βρίσκουμε ακόμα τους Έντουαρντ Νόρτον ως Πιτ Σίγκερ, τον Σκοτ ΜακΝέρι ως Γούντι Γκάθρι, την Μόνικα Μπαρμπάρο ως Τζόαν Μπάεζ και τον Μπόιντ Χόλμπρουκ ως Τζόνι Κας. Στις ΗΠΑ, η κυκλοφορία του "A Complete Unknown" στους κινηματογράφους αναμένεται το Δεκέμβριο.

Δείτε το teaser του "A Complete Unknown":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η επανέκδοση του "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι ίσως η σημαντικότερη του καλοκαιριού

Το οσκαρικό μελόδραμα "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ άλλαξε άρδην το κινηματογραφικό τοπίο πριν 25 χρόνια και τώρα επιστρέφει σε ένα κόσμο πιο κοντά σε εκείνον που οραματίστηκε ο Ισπανός auteur.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/07/2024

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής των Όσκαρ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες παραγωγούς ταινιών να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα βραβεία της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο για το "Κρέας" του Δημήτρη Νάκου

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ταξιδεύει στο κορυφαίο φεστιβάλ του Καναδά για την παγκόσμια πρεμιέρα του μεγάλου μήκους ντεμπούτου του.

Όλα για τη Μητέρα μου

Βραβείο διεθνούς Όσκαρ για ένα απενοχοποιημένα πληθωρικό και απόλυτα αλμοδοβαρικό μελόδραμα, το οποίο παραμένει μοντέρνο, συγκινητικό και αδιαπραγμάτευτα πολύτιμο.

Deadpool & Wolverine

Το πάλαι ποτέ πιο διασκεδαστικό franchise του MCU εδώ παίρνει αναίτια στα σοβαρά τον εαυτό του και επαναλαμβάνει μηχανικά μια συνταγή που χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.

Ο Κανόνας του Παιχνιδιού

Πρωτότυπη, σεναριακά ιδιοφυής και σκηνοθετικά αξεπέραστη.

Τίγρης

Καλοστημένο, χαμηλότονο ψυχογράφημα, το οποίο, ωστόσο, χρησιμοποιεί προφανείς συμβολισμούς και μια αφήγηση που θα λειτουργούσε καλύτερα ως μικρού μήκους.