Ο Γιόακιν Φίνιξ είναι λαϊκός ήρωας στο τρέιλερ του Joker: Τρέλα Για Δύο

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ δια χειρός Τοντ Φίλιπς θέλει τον οσκαρικό ηθοποιό και τη Lady Gaga σε ρόλο διαταραγμένων σούπερ σταρ.

Joker: Folie à Deux trailer 2

Με έντονα στοιχεία μιούζικαλ κυκλοφόρησε το πλήρες τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ "Joker: Τρέλα Για Δύο" ("Joker: Folie à Deux"), το οποίο προετοιμάζει το έδαφος για μια κινηματογραφική "μέρα της κρίσης".

Η συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου "Joker" (Τοντ Φίλιπς) (2019), ο οσκαρικός Γιόακιν Φίνιξ επιστρέφει στο ρόλο του Άρθουρ Φλεκ / Τζόκερ, ενώ η Lady Gaga ντεμπουτάρει ως Χάρλεϊ Κουίν. Ως γνωστόν, η Κουίν αποτελεί τον έρωτα της ζωής του Τζόκερ, με το νέο τρέιλερ να απεικονίζει το ζευγάρι ως θριαμβευτές της δημοσιότητας, φτάνοντας στο σημείο να παρουσιάζουν το δικό τους τηλεοπτικό σόου. Το κατά πόσο, βέβαια, αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας τους ή στην πραγματικότητα, μένει να φανεί...

Joker: Folie à Deux trailer

Αξίζει να επισημάνουμε εδώ πως ο πρωτότυπος τίτλος "Folie à Deux", αντιστοιχεί στον ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας ψυχολογικής διαταραχής που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα, συνήθως συγγενείς. Επίσης, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί σε ποιο βαθμό η ταινία θα έχει τη μορφή μιούζικαλ, όλα δείχνουν πως τα μουσικά στοιχεία θα είναι πανταχού παρόντα. Όχι μόνο κρίνοντας από το πρόσφατο τρέιλερ, αλλά και από το γεγονός πως το σλόγκαν που απεικονίζεται στην επίσημη αφίσα του σίκουελ είναι το: "the world is a stage" ("ο κόσμος είναι μια σκηνή"). Κατά τα άλλα, στη διανομή των ρόλων εκτός από τους Φίνιξ και Lady Gaga, βρίσκουμε ακόμα τους Ζάζι Μπιτς, Μπρένταν Γκλίσον και Κάθριν Κίνερ.

Τέλος, θυμίζουμε πως το "Joker" ήταν η παραγωγή που έφερε το πρώτο και μοναδικό ως τώρα Όσκαρ στον Φίνιξ, με την ταινία να κερδίζει συνολικά δύο χρυσά αγαλματίδια από την Αμερικανική Ακαδημία - το άλλο απέσπασε για την πρωτότυπη μουσική της η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ. Το φιλμ του Φίλιπς "έσπασε" το παγκόσμιο box office φτάνοντας το 1 δις σε έσοδα, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στα εμπορικότερα φιλμ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Το "Joker: Τρέλα Για Δύο" κυκλοφορεί 3 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Joker: Τρέλα Για Δύο":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ανακοινώθηκε το καστ της νέας τηλεοπτικής προσαρμογής του "Άρχοντα των Μυγών" με μουσική από τον Χανς Ζίμερ

Το BBC και η Stan ανακοίνωσαν το καστ για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος του Ουίλιαμ Γκόλντινγκ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/09/2024

Φεστιβάλ Βενετίας: Το "April" δεν είναι για όλους, αλλά είναι η ταινία της φετινής Μόστρα

Ένα σκληρό, σκληροπυρηνικά σινεφίλ δράμα που θυμίζει ταινία τρόμου είναι έτοιμο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κλέψει το Χρυσό Λιοντάρι από τα "The Room Next Door" και "The Brutalist".

Οι 30ες Νύχτες Πρεμιέρας κάνουν αφιέρωμα στον Ακίρα Κουροσάβα

Διψήφιος αριθμός αριστουργημάτων του σπουδαίου Ιάπωνα δημιουργού φιλοξενούνται στην επετειακή διοργάνωση.

Είδαμε το teaser του "Minecraft" και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε

Τα πρώτα πλάνα από την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού μιας προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα (όχι απαραίτητα καλά).

Προβληματισμοί και πρώτες εντυπώσεις από το 47ο Φεστιβάλ Δράμας

Οι μικρού μήκους που ξεχωρίσαμε και ορισμένες σκέψεις για το παρόν του ελληνικού σινεμά.

Αφιέρωμα Αλέν Ντελόν στο θερινό Cine Paris στην Πλάκα

Ο θερινός τιμά τη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα ηθοποιού προβάλλοντας πέντε από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του.

Πρώτο κλιπ από το "Queer" του Λούκα Γκουαντανίνο που εντυπωσίασε στη Βενετία

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί στη μεταφορά του μυθιστορήματος του Μπάροουζ που ξεχώρισε στο Λίντο.