Δείτε το τελικό ανατριχιαστικό τρέιλερ του "Alien: Romulus"

Στην τελική ευθεία της επιστροφής του horror franchise, παρακολουθούμε ένα χορταστικά αγωνιώδες κλιπ που τιμά το πνεύμα των παλαιών ταινιών.

Alien: Romulus 3

Ένας μήνας και κάτι έχει απομείνει για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου "Alien: Romulus", του νέου κεφαλαίου στο διάσημο horror franchise που ξεκίνησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ τη δεκαετία του '80, με το τελικό τρέιλερ για την ταινία να αποδεικνύεται αρκούντως αγωνιώδες και στο πνεύμα των αρχικών κεφαλαίων.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο Ουρουγουανός σκηνοθέτης Φέντε Άλβαρεζ ("Το Πρόσωπο του Κακού", "Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης", "Μην Ανασαίνεις") στην έβδομη ταινία του sci-fi / horror franchise δείχνει να ενσωματώνει ολα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν εξαρχής καθηλωτικό. Ευελπιστούμε, βέβαια, την ίδια στιγμή να υπάρξουν οι ανανεωτικές ιδέες που θα αποτρέξουν την καινούρια ταινία από το να αποδειχθεί απλώς ένας καλλιεπής φόρος τιμής στο παρελθόν.

Alien: Romulus trailer

Σε κάθε περίπτωση, η δράση του "Alien: Romulus" τοποθετείται είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρωτότυπης ταινίας και θέλει την επιστήμονα Ρέιν Καραντάιν μαζί με μια ομάδα γαλαξιακών αποίκων να έρχονται αντιμέτωποι με το αιμοδιψές πλάσμα καθώς εξερευνούν ένα εγκατελελειμένο διαστημικό σταθμό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η ανερχόμενη Κάιλι Σπένι, την οποία είδαμε να δίνει μια άψογη ερμηνεία στο πρόσφατα "Priscilla" (Σοφία Κόπολα). Στη διανομή των ρόλων συμμετέχουν επίσης οι Ντέιβιντ Τζόνσον, Άρτσι Ρενό, Σπάικ Φερν και Αϊλίν Γου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο εμβληματικός δημιουργός του "Alien" Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται στην παραγωγή με τον εξίσου καθοριστικό Τζέιμς Κάμερον ("Aliens") να κρατά συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ταινίας.

Το "Alien: Romulus" κυκλοφορεί 29 Αυγούστου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Alien: Romulus":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα "Anora" έχει τρέιλερ σε ρυθμούς Blondie

Μια πρώτη γεύση για την αναμενόμενη ταινία του Σον Μπέικερ που απέσπασε το κορυφαίο βραβείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/07/2024

"100 Χρόνια Ατρόμητος": Δείτε δωρεάν το ντοκιμαντέρ για την ομάδα του Περιστερίου

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Χρήστος Καρτέρης οι συνεργάτες του αποτίνουν φόρο τιμής στο ιστορικό κλαμπ της γειτονιάς τους.

Το ANIMASYROS επιστρέφει για 17η χρονιά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων φέρνει στη χώρα σημαντικές προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης με προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

"Η Σιωπηλή Καμαριέρα": Η ταινία που χρηματοδότησαν ο Σόντερμπεργκ και το κρυπτονόμισμα

Το ατμοσφαιρικό ταξικό δράμα του Μιγκέλ Φάους, εκτός από καλλιτεχνική αξία, έχει να επιδείξει και μερικούς αξιοσημείωτους υποστηρικτές, οι οποίοι ίσως δείχνουν το μέλλον της κινηματογραφικής παραγωγής.

5 πολιτικές δολοφονίες που στιγμάτισαν τη μεγάλη οθόνη

Ο κινηματογράφος έχει ουκ ολίγες φορές εμπνευστεί από γεγονότα που σόκαραν την κοινή γνώμη και αυτές οι ταινίες αποδεικνύουν το αντίκτυπό τους.

Η Φύση του Έρωτα

Νοσταλγική, απενοχοποιημένα αισθησιακή και ενεργητικά σκηνοθετημένη κομεντί που υποβάλλει με το ζεστό ύφος και τον καταπραϋντικό υπαρξισμό της.

Χάος

Μεγαλειώδες ποιητικό σινεμά, που παίρνει διαστάσεις υπερβατικής λαογραφίας προσφέροντας αποστομωτικές, σπουδαίες στιγμές.