Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/7

Ένα αναμενόμενο υπερηρωικό συναπάντημα, ένα πρωτοκλασάτο πρωταγωνιστικό δίδυμο και τρεις κλασικές επανεκδόσεις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Deadpool & Wolverine 2 «Deadpool & Wolverine»

Ένα αναμενόμενο υπερηρωικό συναπάντημα, ένα πρωτοκλασάτο πρωταγωνιστικό δίδυμο και τρεις κλασικές επανεκδόσεις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Deadpool & Wolverine

Η υπερηρωική συνάντηση που όλοι περιμέναμε. Ο πιο αντι-ηρωικός, αθυρόστομος, αυστηρώς ακατάλληλος και ταυτόχρονα απολαυστικός υπερήρωας του σινεμά επιστρέφει πανηγυρικά έχοντας στο πλάι το ταίρι που πάντα επιζητούσε παθιασμένα. Ο Deadpool σμίγει κινηματογραφικά με τον Wolverine, με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν να φορούν όλο προσμονή τις στολές των χαρακτήρων με τους οποίους έχουν ταυτιστεί. Φυσικά, οι δυο τους δε γίνονται αμέσως ομάδα, αφού ο πρώην X-Man βρίσκεται σε πολύ κακή φάση ζωής, όμως ο Deadpool ξέρει πώς να πείθει ακόμα και τον πιο πεισματάρη μεταλλαγμένο.

Μητρικό Ένστικτο

Ψυχολογικό θρίλερ με τις οσκαρικές Τζέσικα Τσαστέιν και Αν Χάθαγουεϊ. Η Άλις και η Σελίν, είναι δύο φίλες και γειτόνισσες που απολαμβάνουν μια τέλεια ζωή στα αμερικανικά πράστια της δεκαετίας του '60. Η καθημερινότητά τους ανατρέπεται, όμως, ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα με θύμα ένα από τα παιδιά τους. Τότε, οι σχέσεις μεταξύ των γυναικών διαβρώνονται φτάνοντας στα όρια της παράνοιας, με αποτέλεσμα η κόντρα τους να φτάσει στα άκρα.

Τίγρης

Δράμα από τη Ρουμανία. Η Βέρα, είναι μια κτηνίατρος που εργάζεται σε ζωολογικό κήπο σε μια μικρή πόλη της Τρανσυλβανίας, η οποία καλείται να διαχειριστεί μια σειρά από προσωπικές κρίσεις. Από τη μία, την πρόσφατη απώλεια του νεογέννητού της και από την άλλη, την αποξένωση με το σύντροφό της. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί μια νέα πρόκληση, όταν πιθανότατα εξαιτίας της μια τίγρη δραπετεύει από το ζωολογικό κήπο, σπέρνοντας τον πανικό στην πόλη.

Όλα για τη Μητέρα μου

Το σπαρακτικό δράμα που έφερε στον Πέδρο Αλμοδόβαρ το Όσκαρ διεθνούς ταινίας. Στη Μαδρίτη, μια ανύπαντρη μητέρα βλέπει το μοναχογιό της να πεθαίνει ανήμερα των 17ων γενεθλίων του, στην προσπάθειά του να πάρει αυτόγραφο από μία ηθοποιό. Εξαιτίας της οδυνηρής απώλειας, η γυναίκα αποφασίζει να εντοπίσει τον πατέρα του παιδιού, επιλογή που ανοίγει το δρόμο για υπαρξιακή οδύσσεια που δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ο Κανόνας του Παιχνιδιού

Αριστουργηματικός Ζαν Ρενουάρ. Τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μια ομάδα Γάλλων αριστοκρατών με τους υπηρέτες τους συγκεντρώνονται σ' ένα κάστρο για ένα κυνηγετικό σαββατοκύριακο.

Ουγκέτσου Μονογκατάρι

Μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Στην Ιαπωνία, τον 16ο αιώνα δύο χωριάτες, μαζί με τις γυναίκες τους, εγκαταλείπουν το χωριό τους για τη μεγάλη πόλη, στη διάρκεια ενός μεγάλου εμφύλιου πολέμου, σ' αναζήτηση δόξας και πλούτου. Οι στρατιώτες θα σκοτώσουν τη γυναίκα του ενός και θα βιάσουν την άλλη (που θα γίνει πόρνη), ενώ οι δύο άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι μ' έναν σκληρό κι άκαρδο κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/07/2024

Δείτε το τελικό ανατριχιαστικό τρέιλερ του "Alien: Romulus"

Στην τελική ευθεία της επιστροφής του horror franchise, παρακολουθούμε ένα χορταστικά αγωνιώδες κλιπ που τιμά το πνεύμα των παλαιών ταινιών.

Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα "Anora" έχει τρέιλερ σε ρυθμούς Blondie

Μια πρώτη γεύση για την αναμενόμενη ταινία του Σον Μπέικερ που απέσπασε το κορυφαίο βραβείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

"100 Χρόνια Ατρόμητος": Δείτε δωρεάν το ντοκιμαντέρ για την ομάδα του Περιστερίου

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Χρήστος Καρτέρης οι συνεργάτες του αποτίνουν φόρο τιμής στο ιστορικό κλαμπ της γειτονιάς τους.

Το ANIMASYROS επιστρέφει για 17η χρονιά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων φέρνει στη χώρα σημαντικές προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης με προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

"Η Σιωπηλή Καμαριέρα": Η ταινία που χρηματοδότησαν ο Σόντερμπεργκ και το κρυπτονόμισμα

Το ατμοσφαιρικό ταξικό δράμα του Μιγκέλ Φάους, εκτός από καλλιτεχνική αξία, έχει να επιδείξει και μερικούς αξιοσημείωτους υποστηρικτές, οι οποίοι ίσως δείχνουν το μέλλον της κινηματογραφικής παραγωγής.

5 πολιτικές δολοφονίες που στιγμάτισαν τη μεγάλη οθόνη

Ο κινηματογράφος έχει ουκ ολίγες φορές εμπνευστεί από γεγονότα που σόκαραν την κοινή γνώμη και αυτές οι ταινίες αποδεικνύουν το αντίκτυπό τους.