Σκάρλετ Γιόχανσον & Τσάνινγκ Τέιτουμ μιλούν για τη "σχέση" τους στο "Fly Me to the Moon"

Το πρωτοκλασάτο δίδυμο που πρωταγωνιστεί στην αναμενόμενη «διαστημική» κομεντί μοιράζεται την εμπειρία των γυρισμάτων στο αποκλειστικό κλιπ που εξασφάλισε το «α».

Fly Me to the Moon Τέιτουμ Γιόχανσον

Οι πρωτοκλασάτοι χολιγουντιανοί ηθοποιοί Σκάρλετ Γιόχανσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ, συμπρωταγωνιστούν στη νέα "διαστημική" κομεντί του Γκρεγκ Μπερλάντι ("Με Αγάπη, Σάιμον","Η Ζωή όπως την Ξέρουμε") με τίτλο "Fly Me to the Moon".

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την ταλαντούχα Κέλι (Γιόχανσον), η οποία είναι ένα φαινόμενο στο πεδίο του μάρκετινγκ και το πρόσωπο που αναλαμβάνει τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας της NASA. Οι αποφάσεις της, όμως, φέρνουν τα πάνω κάτω στη λειτουργία του οργανισμού, γεγονός που δυσχεραίνει το δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης Κόουλ (Κόουλ). Παρόλα αυτά, η Κέλι ίσως αποδειχθεί το κατάλληλο άτομο για να βοηθήσει τις ΗΠΑ να κερδίσουν την ΕΣΣΔ και να πετύχουν εκείνες πρώτες την προσελήνωση. Στο "Fly Me to the Moon" πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Κρις Έβανς, Γούντι Χάρελσον και Ρέι Ρομάνο.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το "α", οι Γιόχανσον και Τέιτουμ μιλούν για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο χαρακτήρων που ενσαρκώνουν, καθώς και το μαγνητισμό που είναι αναπόφευκτος στον κεραυνοβόλο έρωτα. Δείτε το σχετικό κλιπ παρακάτω και σημειώστε πως το "Fly Me to the Moon" κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Υπάρχω": Πρώτο τρέιλερ για τη βιογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη

Δείτε τα πλάνα από την αναμενόμενη ταινία για τη ζωή του διάσημου λαϊκού τραγουδιστή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
06/07/2024

Με οδηγό το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης μαθαίνουμε τη Θήρα αλλιώς

Ανακαλύψτε τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο κυκλαδίτικο νησί με αφορμή την έβδομη διοργάνωση του κινηματογραφικού θεσμού.

Το "Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης" του Τιμ Μπάρτον ανοίγει το 81ο Φεστιβάλ Βενετίας

Το αναμενόμενο σίκουελ πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Μόστρα.

Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο έρχεται στην Αθήνα

Η διοργάνωση σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment παρουσιάζουν μια από τις πιο ποιοτικές ελληνικές ταινίες της χρονιάς.

"We Rebuild, We Reclaim": Μαύρος κινηματογράφος στην καρδιά της πόλης

Μια βραδιά σινεμά που αναδεικνύει παραγνωρισμένες φωνές της μεγάλης οθόνης έρχεται από τις ομάδες των Afrosocially και We Are Community σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (4-10/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Μια έξυπνη καμπάνια της Ακαδημίας διαφημίζει τα ταξίδια του ελληνικού σινεμά

Η διεθνής καταξίωση των εγχώριων παραγωγών αναδεικνύεται σε μια πετυχημένη σειρά από τηλεοπτικά σποτ.