Tο Pool Your Cinema, η πιο ξεχωριστή σινεφίλ απόλαυση, επιστρέφει στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Η απόλυτη θερινή κινηματογραφική εμπειρία συνεχίζεται στην πισίνα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, φέτος με έμπνευση από τα 150 χρόνια λειτουργίας του Ξενοδοχείου.

Pool Your Cinema

Δύσκολα μπορείς να φανταστείς πιο ατμοσφαιρικό και πολυτελές σκηνικό για να απολαύσεις ξεχωριστές κινηματογραφικές ταινίες κάτω από τα αστέρια από αυτό που στήνεται στην πισίνα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Αγκαλιάζοντας για μία ακόμη χρονιά τους λάτρεις της Έβδομης Τέχνης, η απόλυτη θερινή κινηματογραφική εμπειρία, το Pool Your Cinema έρχεται ξανά στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, για ξεχωριστές σινεφίλ βραδιές με γαστρονομικές εκπλήξεις και θέα τον μαγευτικό Λυκαβηττό.  

Από τη Lady Gaga, τον Daniel Day Lewis και τον John Malkovich μέχρι τη Michelle Pfeiffer, τον Owen Wilson, τον Ewan McGregor, τον Pierce Brosnan και πολλούς ακόμη κορυφαίους σταρ που όχι μόνο μας έχουν μαγέψει στη μεγάλη οθόνη αλλά έχουν φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία τα τελευταία 150 χρόνια, το φετινό πρόγραμμα μας δίνει την ευκαιρία για μια απολαυστική σινεφίλ ρετροσπεκτίβα. Οι επισκέπτες έχουν έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένες κλασικές ταινίες αλλά και πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood κάτω από τ’ αστέρια, με φόντο το φωτισμένο πανόραμα της πόλης.  

Pool Your Cinema

Φυσικά, στη Μεγάλη Βρεταννία την κινηματογραφική απόλαυση δεν θα μπορούσε παρά να συμπληρώνει μια γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου, με την υπογραφή των έμπειρων σεφ του Ξενοδοχείου. Συνοδεύοντας ιδανικά ένα χαλαρωτικό ποτό δίπλα από την πισίνα, το ατομικό σετ μενού με fingerfood περιλαμβάνει κλασικά πιάτα που παραπέμπουν σε βραδιές σινεμά with a twist. Φρεσκοψημένο pop corn με θαλασσινό αλάτι, οργανικά nachos με χειροποίητο τραγανό φύλλο τορτίγιας από κίτρινο καλαμπόκι, λαχταριστά taco με φύλλα μαρουλιού ή γαρίδα tempura, mini cheeseburger με ζουμερό μπιφτέκι από μοσχάρι ‘Black Angus’, αλλά και δροσιστικό παγωτό θα δώσουν διαφορετική γεύση, σε κάθε λεπτό προβολής. Ανακαλύψτε το μενού εδώ.

Οι φετινές προβολές του Pool Your Cinema πραγματοποιούνται από Πέμπτη έως και Σάββατο. Για ηλεκτρονική κράτηση επισκεφτείτε τη διεύθυνση grandebretagnestore.com γιατί οι βραδιές γίνονται ανάρπαστες.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 210 33 30 748

Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο 
Ώρα Προσέλευσης: 9.15 μ.μ. | Ώρα Έναρξης: 9.30 μ.μ.
www.grandebretagnestore.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
14/07/2024

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Όλες οι ελληνικές μικρού μήκους που θα δούμε στο 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους των ταινιών και τις λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης.