Blue Lock -Episode Nagi-

2

Επί της ουσίας μια μεγάλου μήκους ανασκόπηση της πρώτης σεζόν της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, με μετρημένη κινηματογραφική ουσία.

Blue Lock -Episode Nagi-

Μετά το προ δεκαπενθημέρου "Haikyu!! The Dumpster Battle" έρχεται από την "ποδοσφαιρομάνα" Ιαπωνία άλλο ένα αθλητικού ενδιαφέροντος anime που βασίζεται σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Αυτήν τη φορά η δράση επικεντρώνεται σε δύο ταλαντούχους συμπαίκτες στη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου, οι οποίοι επιλέγονται από ένα τρομερά απαιτητικό αθλητικό πρόγραμμα για να διεκδικήσουν μια θέση επιθετικού στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια μεγάλου μήκους ανασκόπηση της πρώτης σεζόν του "Blue Lock", απλώς από εναλλακτική οπτική γωνία, στην οποία το ενδιαφέρον περιορίζεται στο πώς ψηλαφούνται οι έννοιες του αμείλικτου εγωισμού και των ομοερωτικών ποιοτήτων σχέσεων μεταξύ των παικτών. Βέβαια, όλα αυτά με μετρημένη κινηματογραφική ουσία, η οποία αναπόφευκτα δεν επαρκεί ώστε να ικανοποιήσει τους μη μυημένους στο σύμπαν του σίριαλ.

Ιαπωνία. 2024. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Blue Lock The Movie - Episode Nagi

Gekijô-ban Blue Lock -Episode Nagi-
2
  • Animation
  • 2024
  • Διάρκεια: 91 '
  • Σουνσούκε Ισικάβα

Δύο συμπαίκτες στη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου επιλέγονται από ένα τρομερά απαιτητικό αθλητικό πρόγραμμα για να διεκδικήσουν μια θέση επιθετικού στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

15α βραβεία Ίρις: Στα παρασκήνια της απονομής των "ελληνικών Όσκαρ"

Παρακολουθήσαμε από κοντά την προετοιμασία της μεγάλης γιορτής του ελληνικού κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
29/06/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (27/6-3/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα του 3ου Evia Film Project

Η οικολογική διοργάνωση αποκαλύπτει όλα τα δρώμενα του φετινού προγράμματός της.

Η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου μιλά στο "α" για τον "Τελευταίο Ταξιτζή"

Θέσαμε τις ερωτήσεις μας στην ταχύτατα ανερχόμενη ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Στέργιου Πάσχου.

Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος - Κεφάλαιο 1

Παλιομοδίτικο, στιβαρά σκηνοθετημένο γουέστερν, το οποίο προσπαθεί να συνθέσει την τοιχογραφία της γέννησης ενός έθνους μέσα από ημιτελείς, ασύντακτες υποπλοκές, βγαλμένες θαρρείς από μίνι τηλεοπτική σειρά.

Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη

Εύρυθμο θρίλερ φαντασίας που, ως πρίκουελ, εκμεταλλεύεται τη σιωπηλή συνταγή των δυο πρώτων ταινιών, κορυφώνοντάς την όμως με αφέλεια και υπερβολικό συναισθηματισμό.

Ο Τελευταίος Ταξιτζής

Η ερωτική εμμονή καθοδηγεί ένα βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ψυχολογικό θρίλερ με αφηγηματικές αρετές, το οποίο αναμειγνύει με υπερβολική αυτοπεποίθηση τα μισά κινηματογραφικά είδη.