Ο Ντζιμόν Χούνσου παρουσιάζει αποκλειστικά στο "α" το ανατριχιαστικό "Ένα Ήσυχο Μέρος: Μέρα Πρώτη"

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ του horror franchise που ξεκίνησε ο Τζον Κραζίνσκι.

Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη 1

To 2018 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζον Κραζίνσκι, ναι, ο Τζιμ από το "Office", έκανε τους πάντες να γραπώσουν τις θέσεις τους στο σινεμά, παραδίδοντας το έξυπνο και αγωνιώδες "Ένα Ήσυχο Μέρος". Η ταινία, στο σταυροδρόμι των θρίλερ και της μετα-αποκαλυπτικής επιστημονικής φαντασίας, τοποθετείται σε έναν κόσμο που μια άγνωστη απειλή έχει ισοπεδώσει την ανθρωπότητα. Τα βίαια πλάσματα που κατοικούν πλέον στον πλανήτη, ωστόσο, κάνουν την αστραπιαία εμφάνισή τους μόνο στο άκουσμα του παραμικρού ήχου, έτσι οι πάντες για να επιζήσουν κάνουν απόλυτη ησυχία. Μετά από ένα τιμιότατο σίκουελ και ενώ ο Κραζίνσκι ετοιμάζει το τρίτο κεφάλαιο της σειράς, έφτασε η ώρα για το πρώτο spin-off του franchise.

Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη 2

Όπως προδίδει ο τίτλος, το "Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη" μας μεταφέρει στα γεγονότα λίγο πριν την άφιξη των αιμοδιψών όντων που άλλαξαν το ρου της ιστορίας. Η δράση επικεντρώνεται στη Σαμ, την οποία ενσαρκώνει η οσκαρική Λουπίτα Νιόνγκο, μια γυναίκα που καλείται να επιβιώσει σε μια Νέα Υόρκη που βυθίζεται στο χάος. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα o Τζόζεφ Κουίν, γνωστός από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά "Stranger Things", καθώς επίσης ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζιμόν Χούνσου, οποίος μας εισάγει στον κόσμο του πρίκουελ στο αποκλειστικό βίντεο που βλέπετε παρακάτω.

Δείτε το κλιπ του "Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Σκοτώστε τον Βενσάν

Το οικείο γίνεται ανοίκειο σε μια πρωτότυπη ταινία κοινωνικού τρόμου, η οποία αξιοποιεί την έξυπνη έμπνευσή της, πλουτίζοντάς τη με μαύρο χιούμορ, εκπλήξεις και διαρκείς αλλαγές κατεύθυνσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
04/07/2024

Κάθε Πέρυσι και Καλύτερα

Οι δημιουργοί των "Αθίκτων" σατιρίζουν τη σύγχρονη γαλλική κοινωνική πραγματικότητα με μια προβλέψιμα διασκεδαστική, αλλά ανώδυνη και συναισθηματικά συγκαταβατική κομεντί.

Σιωπηλός Μάρτυς

Θρίλερ υποδειγματικού σασπένς και σαρδόνιου χιούμορ, αποτελεί μια περίτεχνη ψυχαναλυτική μελέτη και την πλέον ολοκληρωμένη προβληματική του χιτσκοκικού έργου πάνω στη σχέση θεατή - θεάματος.

Ρασομόν

Η αλήθεια, το ψέμα και το αιώνιο απατηλό παιχνίδι τους στην κομψότερη, αξεπέραστη έως τώρα κινηματογραφική εκδοχή τους. Χρυσό Λιοντάρι και ξενόγλωσσο Όσκαρ για την εμβληματικότερη στιγμή του ιαπωνικού σινεμά.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Με επιθετικό οπτικό μοντερνισμό και ατελείωτη ειρωνεία, ο Κιούμπρικ φωτογραφίζει ένα δυσοίωνο μέλλον, αμφισβητεί τις βασικές κοινωνιολογικές αρχές περί βίαιης συμπεριφοράς και σκηνοθετεί την πιο αμφιλεγόμενη ταινία της γενιάς της.

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 3ο Evia Film Project

Το οικολογικό κινηματογραφικό φεστιβάλ που στήνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει και θα είμαστε και φέτος εκεί.

Το 9ο Parthenώn Film Festival διηγείται ιστορίες από τα '90s

"Το Κορίτσι μου" του Χάουαρντ Ζιφ και το "The Truman Show", το ιδιοφυές και προφητικό φιλμ του Πίτερ Γουέαρ, ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν στο νοσταλγικό κινηματογραφικό ταξίδι στα '90s.